Van de club

Mededelingen van bestuur en commissies

Geïnteresseerd in het opwekken van stroom met zonnepanelen?

Bruse Boys heeft haar dak beschikbaar gesteld voor een collectief zonnepanelenproject. Op het dak komen 250 zonnepanelen welke beschikbaar zijn voor omwonenden en geïnteresseerden. Dit is een gezamenlijk project van de Bruse Boys en Energie Werkt op Schouwen-Duiveland (EWSD) en wordt gefaciliteerd door de Saman Groep.

Als u woonachtig bent in Bruinisse of omgeving en graag wil profiteren van zonne-energie, dan is dit uw kans. Door het collectief plaatsen van zonnepanelen op één gezamenlijk dak in uw buurt.

Meer weten?

‘Klantenbinding aan zee’ kopte de PZC over de wedstrijd Bruse Boys - ADO Den Haag.
Klanten waren er veel!! De lucht was blauw, de zon scheen, de sfeer was perfect…
Maanden van tevoren, tijdens en na afloop van de wedstrijd, is er veel werk, zichtbaar en onzichtbaar, verzet om te komen tot wat het geworden is: een succes!
Niet alleen de wedstrijd, maar ook het middagprogramma voor spelers, staf en genodigden was dik voor mekaar. De mensen van ADO waren vol lof over de gastvrijheid en alles daarbij.
Het bestuur van Bruse Boys bedankt iedereen, die op welke wijze dan ook bijgedragen heeft tot het welslagen van deze dag.
We mogen trots zijn op Paars! Bekijk de mooie fotoserie gemaakt door Kees Bin.

Wegens tijdgebrek kwam het agendapunt over nieuwe spelvormen voor pupillen tijdens de ledenvergadering van vrijdag jl. niet meer aan bod. De presentatie kan hier alsnog worden bekeken.

Beste voetballiefhebbers,

Naar wij aannemen is het inmiddels algemeen bekend dat zich afgelopen zaterdag 13 mei j.l. tijdens de wedstrijd Bruse Boys JO19-1 tegen Jong Ambon JO19-1 onverkwikkelijke zaken hebben afgespeeld. Via deze weg doen wij een dringende oproep aan betrokkenen en derden de nodige rust en kalmte te bewaren en de verdere afhandeling van deze zaak over te laten aan het bestuur van v.v. Bruse Boys, de KNVB etc.

Laten we er voor waken dat een en ander zich op social media tot een enorme onbeheersbare hype ontwikkelt, waar we zelf geen enkele controle meer over hebben. We hopen van harte dat we, in het belang van alle betrokkenen, op ieders begrip en medewerking mogen rekenen.

UPDATE: Vanavond - di 16 mei -  is er een bijeenkomst over bovenstaand voorval voor betrokken spelers, ouders en toeschouwers. Aanvang 19u in kantine van sportpark Volharding. 

Bestuur v.v. Bruse Boys

Zoals een ieder weet is er momenteel onrust over kunstgrasvelden met rubberen korrels. Recente berichtgeving in de media over tegenstrijdigheden in eerdere onderzoeken - is het nu wel of niet een gezondheidsrisico? - maakt het voor Bruse Boys ook lastig om hier de beste oplossing in te vinden. Lees verder over uitgebreide informatie omtrent dit onderwerp en de status omtrent het gebruik van het kunstgrasveld bij Bruse Boys.

Omdat het steeds lastiger wordt om op zaterdag alle teams van een scheidsrechter te kunnen voorzien, hierbij een oproep voor verenigingsscheidsrechters. Dus iedereen die een keer een potje wil fluiten, van de pupillen t/m de senioren, graag kontakt opnemen met de scheidsrechtercoördinator Jacob Muller, tel. 06-55186048 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

slider banner nieuwe teamkleding

 

Beste leden,

De sponsorcommissie van Bruse Boys heeft de overeenkomst met de huidige leverancier van de kleding en materialen, Unito Sports uit Middelharnis, verlengd met 3 seizoenen. Met ingang van dit seizoen is er gekozen voor een nieuwe kledinglijn qua trainingspakken en trainingstenues voor onze vereniging. In samenwerking met Unito Sports bieden wij jullie de mogelijkheid om deze kleding met zeer aantrekkelijke korting aan te schaffen (actieprijzen tot 1 januari 2017).

Met ingang van het huidige voetbalseizoen 2016-17 zijn er diverse vacatures in onze organisatie. Ben jij degene die de grootste sportorganisatie van Bruinisse helpt in goede banen te leiden? We zoeken o.a. een leider voor BB1, een leider/vlagger voor de BB Dames1 en een leider/coach voor BB3.

 

Na 19 jaar lid van het bestuur te zijn geweest, heeft Reinier te kennen gegeven, dat hij het tijd vind om zijn taak als bestuurslid (vicevoorzitter) terug te geven. Het bestuur vindt dit ontzettend jammer, maar respecteert natuurlijk zijn besluit. Reinier zijn bestuursfunctie eindigt per 1 maart, maar gelukkig mogen we hem altijd nog raadplegen voor raad en daad. Te zijner tijd, zullen we op een passende wijze afscheid nemen van Reinier.

Graag willen we vanaf deze plaats Reinier heel hartelijk bedanken voor zijn enorme inzet!

Tijdens de eilandelijke sportverkiezing in het sportblok in Zierikzee is Dig Vleugel onderscheiden met de oeuvreprijs. Deze prijs heeft hij gekregen voor o.a. zijn jarenlange inzet voor de KNVB en Bruse boys. Een meer dan terechte waardering, en vanaf deze plaats willen wij Dig hiermee van harte gelukwensen.

Afgelopen zaterdag is een jeugdspeler van SV Duiveland zijn jas vergeten bij het zaalvoetbal toernooi in de Vanger. Helaas is deze jas niet meer aangetroffen. Wie weet waar deze jas is gebleven? Het is een blauwe winterjas met capuchon en een oranje voering. Merk Twinlife,  maat 140.

Als je hier iets over weet dan graag contact opnemen met Reinier Ketting van Bruse Boys, mobiel nummer 06 – 22421858.

Wij vingen het bericht op dat tweede kerstdag is geboren Lucas Duffener, zoon van 1e elftal speler Eric Duffener en zijn vrouw Amanda. Gefeliciteerd namens de vv!