Wat hebben de jongens ons en elkaar verrast. Ongeslagen door in de beker. Niet door toeval maar door goed voetbal! Op deze zaterdagmorgen waar heel veel wedstrijden waren afgelast mochten onze jongens aantreden tegen FC de westhoek welke ook nog ongeslagen was.

Zonder Roel en Ivo mochten ze starten in de reeds vertouwde opstelling. Dit ondanks de leiding verwachte dat ze veel meer weerstand zouden krijgen. Alex, Jesse en Juriaan als vertrouwde achterhoede. Daarvoor met Job Kieviet op het middenveld en als vleugels Wout en Sebas met als spits Jop van Dommele.

De jongens gingen voor de tweede bekerwedstrijd naar Vlissingen voor een bezoek bij S.v. Walcheren. Met de zege op zak tegen Kruiningen mochten de jongens vertrekken in de regen. De wedstrijd ging gelukkig door omdat we op kunstgras konden spelen.Bij aankomst klaarde het op en konden we zonder regen beginnen. Al tijdens de warming up bleek dat de jongens erg moesten wennen aan de ondergrond. Het was kunstgras op basis van een kunstofkorrel welke bij natte omstandigheden de ballen als een soort ijshockey-puck liet glijden.

Voor het tweede bekerduel van het seizoen moesten de mannen van JO15-1 afreizen naar Terneuzen waar de plaatselijke boys van JO15-2 de tegenstanders waren. De wedstrijd zou in meerdere opzichten veel gelijkenissen met pot van vorige week hebben.

Met slechts één training in de benen moesten de mannen van JO15-1 in een bekerduel aantreden tegen VV Steenbergen JO15-2. We konden over alle spelers beschikken, maar omdat de vrienden van JO17-2 slechts 10 fitte spelers op konden stellen speelden Milan en Tom de eerste helft met hen mee. Na rust speelden Nils en Jonathan mee met JO17-2.

Het nieuwe informatieboekje voor de jeugd staat online. In dit boekje, dat wederom met veel zorg is samengesteld, vind je allerlei praktische informatie, kun je de nieuwe teamindelingen en trainingstijden vinden en zie je ook wie de trainers en leiders van de verschillende teams zijn. Je kunt het hier downloaden.

Drie dagen voetbal en plezier bij VV Bruse Boys, dat zijn de Clubvoetbaldagen! Je leert nieuwe oefeningen en bijzondere trucs. Tussen de middag heb je aan de grote lunchtafels veel plezier met je nieuwe voetbalvrienden en ga je helemaal op in de spannende animatie. Natuurlijk mag je je prachtige voetbaltenue houden! De Clubvoetbaldagen worden gehouden op 16, 17 en 18 augustus 2017.

 

JO11-2 het team wat in de najaar competitie al tweede was geworden, is afgelopen dinsdag officieel kampioen geworden in de vierde klasse. Na de winst afgelopen zaterdag op directe tegenstander SKNWK kon alleen SSV nog op gelijke hoogte komen. SSV verloor echter van Brouwershaven waardoor onze JO11-2 zonder te spelen niet meer ingehaald kon worden.

De ultieme beloning van maanden hard trainen. De trainingen gegeven door Luc en Wilmar worden altijd bezocht door de jongens, het is een zeldzaamheid dat iemand er niet is. Door de intensieve trainingen en de vele pass-trap oefeningen heeft het team geleerd om zelf het spel te bepalen, op te bouwen en druk te zetten als team op de tegenstander. Erg knap voor een JO11 team.

Voor Bruse Boys JO13-2 stond afgelopen zaterdag een pittige wedstrijd op het programma. De koploper uit 's Gravenpolder, Apollo, kwam op bezoek. Uit werd er met 7-1 verloren, maar na het knappe gelijkspel van vorige week gingen we deze wedstrijd met vertrouwen tegemoet.

Bruse Boys JO13-2 speelde vandaag de derde wedstrijd in de najaarscompetitie. De vorige twee wedstrijden werd er verloren en vandaag moesten we het opnemen tegen Wemeldinge. De ploeg die 2-1 gewonnen van SSV, waar wij 5-0 van verloren hadden. Het beloofde dus een zware pot te worden.

De jongens van JO11-2 moesten al vroeg aanwezig zijn afgelopen zaterdag. Er was een heel programma wat afgewerkt moest worden. Als eerste werden de nieuwe shirts van de sponsor Vane montage uitgereikt. Nieuwe shirts met een rugnummer! Wat zijn de jongens daar trots op. Na de tactische bespreking met onze trainer Luc zijn er teamfoto’s gemaakt op het dijkje onder het bord van de sponsor. Hierna zijn van individuele spelers nog foto’s gemaakt. De foto’s zijn gemaakt door Dirk van Wolferen, bedankt Dirk.