Zaken naast het voetbal.

De KNVB heeft 2 nieuwe apps uitgebracht voor op je telefoon of tablet: voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app. De voetbal.nl app is nuttig voor iedereen die lid is van onze vereniging, vooral voor spelende leden. Het geeft spelers allerlei nuttige informatie over opstellingen, wedstrijden, aanvangstijd, enz. De Wedstrijdzaken app vervangt het digitale wedstrijdformulier op de computer. Leiders, aanvoerders, scheidsrechters en wedstrijdsecretaris vullen nu het mobiele Digitale Wedstrijdformulier (mDWF) in op de mobiele telefoon of tablet.

Het is weer eens wat anders: zaterdag 3 juni (in het Pinksterweekeinde) geen voetbal maar volleybal op sportpark Volharding. De eerste editie van "Grastoernokke", de naam die het volleybaltoernooi op gras heeft gekregen, is een echt Zeeuws toernooi met gelegenheids volleybalteams uit onze regio. Het toernooi wordt georganiseerd door volleybalvereniging Forza Schouwen-Duiveland in samenwerking met voetbalvereniging Bruse Boys.

Een nieuw initiatief, een nieuw evenement: op zaterdag 17 juni organiseert Bruse Boys voor al haar leden, rustende leden en vrijwilligers en hun familie voor de 1e keer de Bruse Boys Clubdag. De clubdag start om 13.30 uur. Er zijn verschillende sport-en spelactiviteiten, ouder-kind voetbal en een barbeque. Opgeven voor deelname kan vanaf nu...

Woensdag 17 mei a.s. wordt op sportpark Volharding de Zeeuwse finale schoolvoetbal voor jongenselftallen gespeeld. Aan het toernooi doen in totaal 10 elftallen mee uit heel Zeeland. Het toernooi begint om 13.15 uur en de finale staat gepland om 17.15 uur. De prijsuitreiking vindt direct daarna plaats en de bokalen voor de nummers 1 t-m 3 worden uitgereikt door de kinderburgemeester van Schouwen – Duiveland, Juliëtte v.d. Giessen. De winnaar van het toernooi gaat door naar de finale van het District Zuid 1, die op woensdag 7 juni a.s. wordt gespeeld bij v.v. Pelikaan in Zwijndrecht.

De Bruse boys voetbalquiz die gepland stond voor vrijdagavond 19 mei a.s. wordt verzet naar een andere datum. Omdat er vele afmeldingen waren vanwege andere evenementen op 19 mei, zal de quiz nu gehouden worden "ergens" in oktober. De nieuwe datum zal z.s.m. op de site worden vermeldt.

De eerste "Let's play darts!" in de kantine van sportpark Volharding was een groot succes en daarom doen we het nog een keer... nog een keer! En wel aanstaande vrijdag, 17 maart, vanaf 18.30 uur. Heb je een avondje vrij en wil je meedoen? Stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gezellig!

Na een tweetal jaren van afwezigheid komt ie weer: de Bruse boys voetbalquiz. Op vrijdagavond 19 mei om half acht gaat de zesde editie van start in de kantine van Bruse boys. Opnieuw wordt er gespeeld met koppels, die kunnen zich opgeven bij het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Noteer het alvast in uw agenda, iedereen is welkom !!

Let's play darts, wordt jij de Bruse Michael van Gerwen? Op donderdagavond 29 december wordt in de kantine van sportpark Volharding een gezellig darttoernooi georganiseerd. Leuk om mee te doen, toch? Het toernooi is voor iedereen van 16 jaar en ouder. Deelname kost 5 euro. Inloop is vanaf 18.00 uur, het toernooi start om 18.30 uur. Opgave bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tip: schrijf ook gelijk je vrienden in.