Bruse Boys 2 heeft goede zaken gedaan. Zelf won het met 5-1 ruim van Oostkapelle. Door deze overwinning en de andere uitslagen, staat Bru er prima voor in het linker rijtje.

Bruse boys heeft de thuiswedstrijd tegen één van de toppers uit de eerste klasse met 1-3 verloren. Op het eigen Bruse veld was het Brielle die er met de drie punten vandoor ging. Bru begon zoals het de laatste competitiewedstrijden begon, d.w.z. met veel strijdlust. Het wat laks ogende Brielle had daar zichtbaar problemen mee. De eerste grote kans was dan ook voor de thuisclub. Een "verdwaalde" terugspeelbal kwam zomaar in de loop van Sander van 't Hof terecht, die had vrije doortocht naar het vijandelijke doel, maar i.p.v. rechtdoor week hij uit naar links, waardoor ook de grote mogelijkheid verloren ging.

Na de bekersof van vorige week tegen ZSC'62 staat er komende zaterdag weer een competitiewedstrijd op het menu. Tegenstander is de nummer vier van de ranglijst, Brielle vv. De Brielse formatie is geen onbekende voor onze paarshemden, want ook twee seizoenen geleden, op 17 oktober 2015 om precies te zijn, kwamen beide ploegen tegen elkaar uit op sportpark Volharding. Daar hebben we geen beste herinneringen aan, want het werd toen maar liefst 1-5. In de laatste minuut wist Johan Vroegindeweij nog de spreekwoordelijke eer te redden. Hopelijk gaat het zaterdag beter. Luca de Waal, speler van de JO11-1, is de pupil van de week. Hieronder volgt een gesprekje met Luca, die we veel plezier wensen.

Bruse Boys 2 is door hoofdklasser Kloetinge uitgeschakeld in de beker. Bru deed leuk mee, maar Kloetinge was veel effectiever. Dit resulteerde in een ruime 1-5 nederlaag, waar Bru de score veel dragelijker had kunnen maken.

Na een serie nipte en niet altijd terechte nederlagen, heeft Bruse Boys 2 eindelijk weer eens gewonnen. Rijsoord, de nummer 3 van de competitie, kwam afgelopen zaterdag op bezoek. Met veel strijdlust werd deze ploeg op een 3-0 nederlaag getrakteerd.

Afgelopen zaterdag is Bruse Boys 2 compleet in het nieuw gezet door de volgende sponsoren:
OJW Oosterschelde jachtwerf,

  • John.P. de Wit assurantie,
  • Rubik Auto's Bruinisse,
  • Café Restaurant 't Kombuis Bruinisse,
  • CCA Yachtcleaners,
  • D.van Wolferen Marine Inspection & Consultant.

Het team wist ook nog de wedstrijd tegen Rijsoord 2 te winnen met 3-0.

Bruse boys heeft de eerste overwinning van het seizoen binnengehaald. Thuis werd Oranje Wit met 2-1 verslagen. Bru begon in vergelijking met vorige week zonder de geschorste Koen van den Berge, daarentegen was de geblesseerde doelman Ti-Jey Bins weer fit genoeg om te starten, ook Michel Maaskant kon voor het eerst weer in de basis beginnen. Het eerste wapenfeit van de wedstrijd kwam op naam van Marco Ketting, die met een geplaatst schot doelman Jesper Harmans tot een redding dwong.

N.a.v. zijn rode kaart van afgelopen zaterdag tegen Nieuw-Lekkerland is Koen van den Berge voor drie wedstrijden geschorst. Koen zal de competitiewedstrijden thuis tegen Oranje Wit en Brielle, en de bekerwedstrijd uit tegen ZSC'62 derhalve aan zich voorbij moeten laten gaan.

Komende zaterdag staat de zevende competitiewedstrijd voor Bruse boys op het programma. Op bezoek komt Oranje Wit. De Dordtenaren staan op de zevende plaats met acht punten. De laatste keer dat beide ploegen tegen elkaar in het strijdperk traden was op 19 maart 2016. Bru trok toen met 2-1 aan het langste eind, met 2 doelpunten was Domenique van den Berge toen de "matchwinner". Domus, die er zaterdag helaas niet bij kan zijn vanwege zijn langdurige knieblessure. Nadat vorige week het eerste punt is binnengesleept, hopen we natuurlijk dat hier zaterdag een vervolg op komt. Wout van der Wielen, speler van de JO11-1 is bij deze wedstrijd pupil van de week, hieronder volgt een gesprekje met Wout. Veel plezier zaterdag !!

Bruse boys is eindelijk van de hatelijke nul af. Aan het bezoek aan Nieuw-Lekkerland werd op het einde een zwaarbevochten punt overgehouden. Bru trad op het winderige sportpark Excelsior aan zonder de aan zijn enkel gekwetste keeper Ti-Jey Bins, waardoor Julian Vane het Bruse doel verdedigde. Ook Dennis Hoep mocht weer in de basis starten, waardoor Tommy Pronk weer naar de bank verhuisde. Ook Michel Maaskant zat daar weer, goed dat hij wederom op de weg terug is.

Bruse Boys 2 heeft opnieuw een kleine nederlaag geleden bij één van de koplopers. Waar vorige week de Meeuwen met 2-3 te machtig was, won nu koploper Papendrecht met 2-1. Na 85 minuten was er echter nog niet gescoord, waardoor het venijn in de staart zat.