Sponsoring nieuws

Bruse Boys JO11-2 (E2) is op 8 oktober 2016 in het nieuw gestoken door sponsor MEDICO Care uit Numansdorp. Maurice Ooms, eigenaar van het bedrijf, zag het sponsoren van het team waar zijn zoontje in speelt wel zitten met de nieuwe trainingslijn die aan het begin van het seizoen is gepresenteerd. De sponsorcommissie is in haar nopjes met het initiatief van MEDICO Care dat mede-mogelijk is gemaakt door elftalleider Dennis van der Wielen. Wij danken jullie voor jullie inzet en betrokkenheid! 

Ziet u het ook zitten om een elftal in het nieuw te steken? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na de gewonnen thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag staat er a.s. zaterdag weer een thuiswedstrijd op het programma voor Bruse Boys 1. Het VVGZ van Dimitri Hooftman komt dan op bezoek.  Dimitri zal overigens zelf niet mee kunnen doen aangezien hij momenteel een schorsing uitzit. De wedstrijd vangt aan om 14.30 uur. De balsponsor van deze wedstrijd is de Bru 90 van de drie gebroeders De Waal uit Bruinisse.  Bedankt voor jullie steun!

Na de goede (maar helaas puntloze) uitwedstrijd van vorige week tegen Brielle staat er voor Bruse Boys 1 weer eens een thuiswedstrijd op het programma. Aanstaande zaterdag komt Oranje Wit op bezoek. Balsponsor van deze wedstrijd is Scheepswerf Van Duivendijk uit Bruinisse. Al jaren ondersteunen de mannen van Van Duivendijk Bruse Boys als handschoenensponsor. Inmiddels nemen ze in combinatie met de handscoeenensponsoring ook het puur paars pakket af. Scheepswerf van Duivendijk is gevestigd op Havendijk 3 te Bruinisse en is actief in de branche reparatie en onderhoud van schepen.   Voorafgaand aan de wedstrijd van Bruse Boys 1 neemt Bruse Boys 2 het om 12.45 uur op tegen De Fendert 2. Balsponsor van deze wedstrijd is Haeck Tweewielers uit Bruinisse.

Ook tijdens de zomerstop zit de sponsorcommissie niet stil. Wederom mogen we een aantal nieuwe sponsoren verwelkomen! Goed om te zien is dat ondernemers uit Bruinisse, maar ook daarbuiten, Bruse Boys een warm hart toedragen. En terecht, Bruse Boys biedt hen immers een mooi platform om gezellig te netwerken, samen zijn met andere voetballiefhebbers, of om andere ondernemers te ontmoeten.

Voorafgaand aan de wedstrijd Bruse Boys - Volendam organiseert de sponsorcommissie een business evenement. Het event start om 14.00 uur op sportpark Volharding. Dankzij de Bruse mosselkwekers Teun en Andre de Ronde wordt er een rondvaart gemaakt over de Oosterschelde. Er wordt een tussenstop gemaakt bij de Bru 17 van de familie Habraken an de Kooie. Bij terugkomst op het sportpark is iedereen welkom in de VIP-area, daar worden o.a. mosselen geserveerd volgens geheim recept van ons eigen mosselkookteam. De wedstrijd start om 19.00 uur en kunt u eventueel bekijken vanaf onze Patrona tribune.
 

VV Bruse Boys heeft veel trouwe sponsoren. Market Plaza (Albert Heijn, Etos en Gall&Gall) is er daar één van. Door de jaren heen heeft de sportieve samenwerking al tot veel moois geleid. Daarom tijd voor een Samenwerking Plus en samen op zoek naar nieuwe Medewerkers Verkoopklaar!

Bij Market Plaza laten ze zien dat sport en werk prima samengaan. Er werken veel (jonge) mensen die allemaal wel hun sport, studie of sociale bezigheden hebben. De werkzaamheden worden daarom gekoppeld aan beschikbaarheid en dat maakt dat medewerkers flexibel in te plannen zijn. Wel zo handig als je een trainingsavond hebt of op zaterdagmorgen of middag nog een wedstrijd speelt!

De sponsorcommissie kan weer goed nieuws melden: Groenendaal Shipping BV heeft de D2 voorzien van nieuwe wedstrijdtenues. Geronimo sponsorde de trainingspakken. Zie de mooie foto waarin de spelers van de D2 trots poseren! Ook hebben de reclameborden van de nieuwe sponsoren Restaurant Grevelingen en Baker Tilly Berk een mooi plekje gekregen.

Dankzij uw stem ontving voorzitter Dick van Wolferen vandaag een cheque van €410,48 van Rabobank Oosterschelde. Heleen van Otzel overhandigde namens haar werkgever dit mooie bedrag in het kader van de Rabo Clubkas Campagne. De afgelopen 2 weken konden leden van de Rabobank stemmen uitdelen aan verenigingen en stichtingen in Zeeland die deelnamen aan de campagne. Maar liefst €80.000 heeft de Rabobank vandaag uitgekeerd. Het aantal stemmen was bepalend voor het door Bruse Boys bemachtigde bedrag. Rabobank Oosterschelde, BEDANKT!

Op donderdag 16 april a.s. organiseert  Bruse Boys met de VriendenLoterij een belactie om geld in te zamelen voor de clubkas. Onze vereniging is namelijk nog steeds groeiende qua jeugdleden. Met deze actie willen wij meer mogelijk kunnen maken binnen onze vereniging.
Jij kunt ons daarbij helpen!

Bruse Boys jeugdsponsor Van den Ouden Makelaardij heeft de B junioren voorzien van nieuwe trainingspakken. Hiermee ging een lang gekoesterde wens van de B's in vervulling. De B's zijn daarom erg blij en willen Niels en Ab van den Ouden dan ook hartelijk bedanken voor hun steun! Natuurlijk is ook de sponsorcommissie blij met de grote betrokkenheid van Van den Ouden Makelaaardij bij onze vereniging en in het bijzonder bij de jeugd.

Rabobank Oosterschelde heeft al jaren een aandeel in het lokale verenigingsleven. Jaarlijks ondersteunt zij veel verenigingen en stichtingen op Schouwen-Duiveland, Tholen en Zuid Beveland. Speciaal voor verenigingen en stichtingen organiseert de bank in 2015 voor het eerst de Rabobank Clubkas Campagne en stelt hiervoor
€ 80.000,- beschikbaar. Ook VV Bruse Boys doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Samen met VV Bruse Boys, Ondernemersvereniging Bruinisse, Dorpsraad Bruinisse en OSD, organiseren we een bijzondere avond special voor genodigden! Net als de relaties van de overige participanten, ontvangen ook de sponsors en businessrelaties van VV Bruse Boys een persoonlijke uitnodiging voor deze bijzondere avond op 12 maart a.s.! Met presentaties van de organisatoren , een spetterend optreden van onze speciale gast John van Zweden en onze bijzondere presentatrice Ramona van Zweden staan allen garant voor een bijzondere avond!

 

rabobank-hoofdsponsor

(subsponsors)
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

vriendenloterij