Bruse Boys A1

De laatste stop naar de top!

Op maandag 11 mei a.s. wordt op sportpark 'Volharding' een wedstrijd gespeeld tussen de Schouwen-Duiveland Selektie 'onder 20' en Kloetinge A1. De wedstrijd begint om 19:30 uur. Van Bruse boys zijn Alwin Knop, Tim van Unen, Davey Krijger en Thomas Maaskant geselecteerd. De complete selectie ziet er als volgt uit:

Bruse Boys A 1 verliest teleurstellend tegen staartploeg Steen A 1: 4-3 nederlaag. Vandaag een zeer lange reis gemaakt naar een tegenstander die bepaald niet op een ( STEEN) worp afstand voetbalt, de reis er naar toe verliep al haperend, en we kwamen een half uur voor de wedstrijd aan in Steen. Of dit heeft bijgedragen aan het verloop van de wedstrijd is niet te zeggen, maar ook in het veld waren we soms behoorlijk de weg kwijt, door afwezigheid van Tomas en Tim en Geert moest er het nodige worden bijgesteld. Maar ook zonder hen zouden we toch wel weten te winnen, want Steen bivakkeert op de 1 na laatste plaats met slechts 2 puntjes (2 x gelijk, de rest verloren).

Bruse Boys A1 verliest in mosselderby tegen Yerseke A 1  (0-2) nederlaag.

De boys kregen vandaag Yerseke A 1 op bezoek, in de wetenschap dat het in yerseke ook al een zware pot was, wisten we dat dit een stugge tegenstander zou zijn, in Yerseke werd met 5-4 gewonnen., vandaag waren beide ploegen niet op sterkte, aan bruse kant waren Tomas en Tim er niet, in de 1 e helft was er heel weinig te beleven, slechts een enkele keer werden de verdedigingen getest, maar het vizier stond aan beide zijden niet op scherp, de 2 e helft namen de bezsoekers toch steeds meer het initiatief, en het was dan ook een kwestie van tijd dat de boys op achterstand zouden komen, inderdaad volgde de 0-1, daarna kregen onze voorwaartsen enkele goede kansen om de 1-1 op het bord te zetten, maar omdat dit niet lukte, werd de 0-2 binnen geschoten, verwoede pogingen om terug te komen in de wedstrijd mislukten, zo bleven de bezoekers gemakkelijk overeind, en namen de punten mee , en gingen ook over de boys op de ranglijst heen, de boys mogen volgende week proberen om, in Steen weer wat punten te pakken, zodat een plaats in de top 5 toch haalbaar moet zijn.    

Rini Verwest is ook in het seizoen 2015-2016 trainer en coach van Bruse Boys A1. Rini is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij de A1 en staat in de subtop van de 2e klasse met zijn team. We zijn blij dat Rini aan onze club verbonden blijft en rekenen op een goede samenwerking.