Bruse Boys B1

BETER begint bij Bruse Boys B1!

Allen,

Hierbij de indeling van de laatste loodjes van het seizoen;

-          Maandag 27 april GEEN trainen ivm Koningsdag.

-          Donderdag 30 april wel trainen onder leiding van de trainer van het 1ste.

-          Zaterdag 2 mei GEEN voetballen, wordt uitgesteld naar 16 mei

-          Maandag 4 mei GEEN trainen ivm dodenherdenking

-          Donderdag 7 mei wel trainen

-          Zaterdag 9 mei, wedstrijd Hoofdplaat uit. Vertrek 9:15 uur, fam Lagendijk, Braam, Klop en Noteboom staan op om te rijden.

-          Maandag 11 mei wel trainen

Bruse Boys B1 - Kruiningen B1

Vanuit ons mooie complex de Volharding klonk het fluitsignaal van scheids Jos. De Boys speelden vandaag tegen de "middenmotor"  Kruiningen.  Ieder was hoopvol gestemd op een overwinning, bij het mooie weer.  Lionel was vandaag uitgeleend aan het (Kampioens)  2e dus deze speler moest gemist worden. Ondanks dat waren er toch 4 spelers op de wisselbank.

Na de nederlaag van vorige week tegen Krabbendijke waren de Boys afgelopen zaterdag 4 april weer gebeten op een overwinning. Als de Boys tegen Serooskerke (Walcheren) B zouden gaan starten met de instelling die ze eind vorige week hadden, dan kon de tegenstander zich alvast gaan opmaken voor een ijzersterk Bruse Boys.
 
Na het startsignaal van Scheids Arjan, gingen de Boys vastberaden van start. Snel tikwerk en alweer een goed opgebouwde aanval resulteerde reeds na 2 min op een eerste treffer van Matthijs. Gevoed door deze vroege treffer werden de boys echter wat nonchalant en na een slechte terugspeelbal en daarbij ook nog een onfortuinlijke misstap van de Bruse doelman stond er in de 20ste minuut een 1-1 op het scorebord.

Bruse Boys B1 verliest "beladen" wedstrijd met 2-4
 
Zaterdag 28-03 Bruse Boys B1 speelt de "beladen " wedstrijd tegen Krabbendijke. Twee seizoenen terug hebben de 2 kemphanen elkaar op de laatste wedstrijd in het seizoen moeten bevechten voor het kampioenschap. Alleen was het toen Krabbendijke die met de winst en het kampioenschap aan de haal ging.
Vandaar hadden de Boys de juiste instelling moeten hebben voor een revanche.