Bruse Boys C

Altijd in de aanval!

Voor het tweede bekerduel van het seizoen moesten de mannen van JO15-1 afreizen naar Terneuzen waar de plaatselijke boys van JO15-2 de tegenstanders waren. De wedstrijd zou in meerdere opzichten veel gelijkenissen met pot van vorige week hebben.

Met slechts één training in de benen moesten de mannen van JO15-1 in een bekerduel aantreden tegen VV Steenbergen JO15-2. We konden over alle spelers beschikken, maar omdat de vrienden van JO17-2 slechts 10 fitte spelers op konden stellen speelden Milan en Tom de eerste helft met hen mee. Na rust speelden Nils en Jonathan mee met JO17-2.

Verslag vv Vosmeer JO15-2 - Bruse Boys JO15-2 - Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen v.v. Vosmeer op het programma. We vertrokken om 11.00 uur zonder Jelle en Mike Kaashoek. Bij aankomst bleek dat we de shirtjes vergeten waren, maar geen probleem we mochten de reserveshirts van Vosmeer gebruiken. Dus gestoken in mooie geel/zwarte shirts begonnen we aan de wedstrijd.

Wedstrijdverslag is geschreven door Tim Verburg.

Afgelopen zaterdag speelden we uit tegen MZC'11 C3 voor de beker, de vorige wedstrijd tegen Goes C1 hadden we makkelijk met 15-1 gewonnen.

Bruse boys C1 heeft afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Hansweertse Boys nipt met 2-1 verloren. De boys hadden recht op meer en hadden ook een veldoverwicht, maar konden dit niet uitdrukken in doelpunten.

Afgelopen zaterdag heeft Bruse Boys C1 zich een slechte dienst bewezen door de uitwedstrijd tegen SJO FC De Westhoek C2 met 2-1 te verliezen. Van de laatste 4 wedstrijden werd alleen met veel strijd met 3-2 gewonnen van Brouwershaven C1. In de wedstrijd daarvoor tegen Steenbergen C3 werd onnodig gelijk gespeeld met 2-2.

De afgelopen twee wedstrijden tegen Apollo C1 (met een complete off-day van Bruse Boys) en tegen MCZ C2 waar de kansen niet werden afgemaakt (had een 6-1 overwinning kunnen zijn , maar werd helaas een 1-0 nederlaag), hadden we al punten laten liggen.

Met de topploegen Hansweertse Boys en Bevelanders (nummers 2 en 1) nog in aantocht, konden we in deze wedstrijd nog punten proberen te pakken.

Afgelopen zaterdag heeft Bruse Boys C1 een nuttie overwinning behaald in de uitwedstrijd tegen Krabbendijke C1. Na een slecht eerste helft werd dit in de tweede helft gelukkig goed recht gezet en bewezen de jongens zichzelf een grote dienst.