Met slechts één training in de benen moesten de mannen van JO15-1 in een bekerduel aantreden tegen VV Steenbergen JO15-2. We konden over alle spelers beschikken, maar omdat de vrienden van JO17-2 slechts 10 fitte spelers op konden stellen speelden Milan en Tom de eerste helft met hen mee. Na rust speelden Nils en Jonathan mee met JO17-2.

In een 4:1:2:3 opstelling begonnen we aan de wedstrijd. Van meet af aan konden we de Steenbergse defensie onder druk zetten. Het eerste kansje was voor Sam, zijn schot ging voorlangs. De Bruse druk leverde verschillende corners op, maar het doel wisten we nog niet te vinden. Of beter gezegd: het doel vonden we wel, maar het net niet! Sebastiaan, die zijn debuut in het paarswitte shirt maakte schoot op de paal, Lucas raakte de lat evenals Pepijn. In de 19e minuut was het wel raak. Pepijn, die al een paar keer gevaarlijk mee opgekomen was schoot van afstand beheerst binnen, 1-0. Vlak voor rust viel de 2-0. Na een mooie aanval over rechts raakte Pepijn opnieuw de lat. Dit keer de onderkant. De grensrechter van VV Steenbergen toonde zich zeer sportief en gaf aan dat de bal de doellijn was gepasseerd, grote klasse!!!
Aart zag nog een schot voorlangs gaan en vervolgens gingen we de rust in.
Vlak na rust moest onze centrumspits Bas het veld verlaten. Hij viel ongelukkig en belandde op zijn achterhoofd. Okan ging in de spits spelen en Tom kwam rechtsback te staan. Een knap opgezette aanval eindigde met een strakke voorzet van Sam en na een scrimmage kon Lucas het laatste tikje geven, 3-0.
Het veldspel liet in de tweede helft wel wat te wensen over. Het was duidelijk zichtbaar dat de conditie van de jongens nog niet op peil is. Nog één mooie aanval kregen we voorgeschoteld. Pepijn speelde Aart in, die zette Milan vrij voor de keeper, maar zijn bekeken schot belandde via de binnenkant van de paal in de handen van de keeper. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Terneuzense Boys, die hun eerste bekerwedstrijd met 4-3 gewonnen hebben van Zeelandia Middelburg.
Laat een reactie achter op dit bericht.