Bruse Boys D

Vanaf de aftrap scherp!

Voor Bruse Boys JO13-2 stond afgelopen zaterdag een pittige wedstrijd op het programma. De koploper uit 's Gravenpolder, Apollo, kwam op bezoek. Uit werd er met 7-1 verloren, maar na het knappe gelijkspel van vorige week gingen we deze wedstrijd met vertrouwen tegemoet.

Bruse Boys JO13-2 speelde vandaag de derde wedstrijd in de najaarscompetitie. De vorige twee wedstrijden werd er verloren en vandaag moesten we het opnemen tegen Wemeldinge. De ploeg die 2-1 gewonnen van SSV, waar wij 5-0 van verloren hadden. Het beloofde dus een zware pot te worden.

0 doelpunten voor, 25 doelpunten tegen. Dat is het resultaat van het tweeluik Bruse Boys JO13-2 tegen SJO De Westhoek JO13-2 dat zich de afgelopen twee weken afspeelde. Het goede nieuws is dat de stijgende lijn duidelijk aanwezig was!

 

Bruse Boys JO13-2 beleeft een zwaar seizoen. Iedere week moeten we het opnemen tegen jongens en meiden die al langer op een groot veld spelen, hierdoor wordt er vaak met grote cijfers verloren. En wat is het dan gaaf om te zien dat JO13-2 een positief stel is met spelers die iedere week weer een stapje vooruit gaan!