Bruse Boys F & mini's

De kanjers van de club!


 

Goes F1 - Bruse Boys F2

Vandaag stond voor F2 alweer de laatste wedstrijd van deze competitie op het programma. We moesten uit naar Goes, waar de plaatselijke F1 de tegenstander was. En omdat Duiveland de Goesenaren vorige week op een gelijkspel hield was er nog wat te halen voor ons. Bij winst zouden we de koppositie van Goes, dat volgende week nog tegen SKNWK moet spelen, overnemen. 

Vandaag trad ons voltallige F2 team aan tegen DFS F1 dat slechts met 7 spelers was afgereisd naar Sportpark Volharding. Dat betekende dat het tactisch concept dat was bedacht de prullenbak in kon en we maar liefst vier wissels hadden. In een 3:3 opstelling begonnen we aan de wedstrijd. De wedstrijd stond onder leiding van een opvallend uitgeruste Lionell van Strien die prima zou fluiten.

F2 speelde vandaag, net als vorige week, tegen MZC. Na een 3-0 thuiszege kon er met vertrouwen naar Zierikzee worden afgereisd. Vandaag was Quint er niet bij, waardoor we met 10 spelers waren. Maar eenmaal aangekomen in Zierikzee ontdekte Joshua dat zijn tas nog bij de voetbaltafel in de kantine op Bru lag! Hierdoor stond Josh een groot gedeelte van de eerste helft langs de kant. 

Bruse Boys F2 - MZC 11 F2

Vandaag stond voor Bruse Boys F2 deel 1 van het tweeluik tegen MZC'11 F2 op het programma. Volgende week mogen we op bezoek in Zierikzee voor de return. Op het eigen veld moesten we het zonder Jarno doen en ook onze coach Freddy kon er nog niet bij zijn. 

Bruse Boys F2 moest het vandaag tegen SKNWK F1 opnemen. De ploeg waar we twee weken geleden nog met 2-2 gelijk tegen speelden én de ploeg die vorige week de koploper Goes op 1-1 wist te houden. Een sterke tegenstander dus. We moesten het vandaag zonder Roel doen, die vandaag de mannen van F3 versterkte omdat ze te weinig spelers hadden. Daarnaast misten we vandaag ook onze coach Freddy, die nog herstellende is van een pittige ingreep. Veel beterschap coach!!! Gelukkig werd hij via de Whatsapp vandaag goed op de hoogte gehouden! 

Op Sportpark Het Springer in Nieuwerkerk werd om 10:00 uur afgetrapt voor de wedstrijd SKNWK F1 - Bruse Boys F2. We moesten het vandaag zonder Juriaan stellen, dus speelde Manuel weer een keer in de verdediging. Bruse Boys begon sterk aan de wedstrijd. Thijs en Quint wonnen achterin veel duels en regelmatig zochten we de aanval. Een mooie aanval waarbij  Dieuwe de bal bij  Jarno afleverde resulteerde in de eerste kans. Het leverde een hoekschop op. Vanuit die hoekschop was het Dieuwe die de bal op de paal schoot. Vlak daarna was het Joshua die de bal van ver net over schoot.

Onze trouwe volgers weten dat er vandaag punten gepakt moeten worden. We beginnen dus scherp doch behoedzaam in een 1-2-1-2-1 opstelling (inclusief de keeper Jasper). En getergd door de nederlaag van vorige week, zitten Jeroen en Noortje er direct bovenop. Zij willen ook nog wel eens mee naar voren en dat kan gevaarlijk zijn in de omschakeling, maar het blijft lang 0-0. Jasper pakte een paar ballen, maar aan beide zijden blijven grote kansen uit. Tot Yannick besluit om zelf het initiatief te nemen. Met een mooie actie zet hij eerst twee spelers op het verkeerde been, afstandschot: 1-0! Hier zijn we zo blij mee dat we even niet goed opletten en direct van de aftrap wordt het al weer 1-1. En het werd zelfs nog erger.