Bruse Boys 2

Jong en veelbelovend!

bb2

Dinsdagavond 5 september staat de oefenwedstrijd Bruse boys 2 - WIK'57 1 op het programma. De wedstrijd stond eigenlijk voor een week later gepland. De match tussen Bru 2 en de vierdeklasser uit Kerkwerve begint om 20.00 uur en staat onder de bezielende leiding van het aanstormende scheidsrechterstalent Boy van den Ouden.

Op het laatste moment is er nog een extra oefenwedstrijd ingelast. Bruse boys 2 speelt op eigen veld tegen SKNWK 2. De wedstrijd begint om 19.30 uur en scheidsrechter is Jacob Muller

Het is toch nog gelukt om een vervanger te vinden voor Strijen 2. DBGC 2 zal naar Bru afreizen.  Het duel van Bruse boys 2 tegen de reserve 2e klasser uit Oude-Tonge begint om 13.30 uur, en scheidsrechter is Bram van Donge 

De oefenwedstrijd van Bru 2 gaat a.s. zaterdag niet door. Strijen 2 heeft vanwege blessures en spelers die met vakantie zijn af moeten zeggen. Getracht wordt om een vervangende tegenstander te vinden, maar dat zal op dit late tijdstip niet meevallen.

Bruse boys 2 is voor de beker ingedeeld bij de volgende teams:

sv Duiveland 2
MZC'11 2
WHS 2

De openingswedstrijd voor Bru 2 is op zaterdag 2 september, dan staat om 12.00 uur de uitwedstrijd tegen MZC'11 2 op het programma.

Na een spannende strijd in de nacompetitie is Bruse Boys 2 erin geslaagd te promoveren! Nadat eerst VCK over twee wedstrijden werd verslagen zorgde de ploeg van de afscheid nemende gebroeders Verwest voor degradatie van Walcheren.