De bekerwedstrijd SKNWK - Philippine wordt komende dinsdagavond, 19 september, op sportpark Volharding gespeeld. Omdat de Nieuwerkerkers niet beschikken over een lichtinstallatie wordt er uitgeweken. De wedstrijd tegen de Zeeuws-Vlaamse zondag derdeklasser begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Verdaasdonk

De natuurgrasvelden zijn inmiddels afgekeurd, daarom zullen er morgen alleen wedstrijden op het kunstgrasveld gespeeld worden. Het bekerprogramma is als volgt:

Bruse boys JO11-1 - SJO FC de Westhoek JO11-1 om 9.15 uur scheidsrechter: Lionel van Strien
Bruse boys JO13-2 - Vosmeer JO13-1 om 9.15 uur scheidsrechter: Remi van Strien
Bruse boys JO17-1 - Smerdiek JO17-1 om 10.30 uur scheidsrechter: Jacob Muller
Bruse boys 4 - Brouwershaven 1 om 12.45 uur scheidsrechter: Bram van Donge

Als de bekerwedstrijden van Bruse boys 1 en Yerseke 1 ook afgelast worden spelen die om 15.00 uur een oefenwedstrijd.

De overige wedstrijden zijn dus afgelast !!!

 

Zaterdag 26 augustus wordt op ons sportpark Volharding het Grevelingentoernooi voor eerste elftallen gehouden. Deelnemende ploegen zijn Bruse Boys, DOSC (Den Dolder), Duiveland, SKNWK en SSV'65. De aanvang van de eerste wedstrijd van het toernooi is 12.30 uur. Lees verder voor het volledige programmaboekje.

Komende zaterdag speelt het Schouwen-Duivelands elftal O23 een toernooi in Zierikzee. Van Bruse boys zijn drie spelers geselecteerd namelijk: Dylan Adelaar, Yarick Dorst, en Jarno Kloet. Het toernooi op sportpark den Hogen Blok begint om 10.15 uur, de prijsuitreiking zal rond 16.30 uur plaatsvinden. De volledige selectie is als volgt:

Het jaarlijkse OJW Oosterschelde Toernooi voor seniorenteams staat weer op de planning en wel voor zaterdag 10 juni. Dit jaar doen er 12 teams mee die strijden om die felbegeerde Oosterschelde Cup. Nieuw is dat er 4 damesteams deelnemen!

Zaterdag 27 mei a.s. vindt op sportpark Volharding van Bruse Boys het jaarlijkse Schouwen–Duiveland Jeugdtoernooi plaats. Dit toernooi wordt elk jaar georganiseerd door de commissie RVSD in samenwerking met een eilandelijke vereniging. In totaal 24 pupillenteams nemen aan dit toernooi deel en de opbrengst (één euro per deelnemer) is dit jaar bestemd voor de Stichting Jens. Meer informatie over deze stichting kunt u vinden op www.stichtingjens.com. Het toernooi begint om 10.00 uur en is om 15.30 uur afgelopen.

 

Op zaterdag 20 mei organiseert de Toernooicommissie van Bruse Boys een groot jeugdtoernooi voor jeugdspelers onder 17 en onder 15. Deelnemende teams zijn : Bruse Boys JO15-1, Bruse Boys JO15-2, De Jonge Spartaan JO15-1, Kloetinge JO15-7, DVV'09 JO15-1,  WHS JO15-1, De Fendert JO15-1, RCS JO15-3 en SKNWK JO15-1. Voor de ploegen onder 17 jaar: Bruse Boys JO17-1, De Jonge Spartaan JO17-2, Kloetinge JO17-3, Duiveland JO17-1 en DVV'09 JO17-1.

De KNVB heeft voor morgen alle wedstrijden van de categorie B in district Zuid 1 afgelast. Dit betekent dat alle wedstrijden van de Bruse boys teams, op die van Bru 1 en Bru 2 na, zijn afgelast. Over het al dan niet doorgaan van de wedstrijden van het 1e en het 2e wordt morgen in de loop van de ochtend een beslissing genomen.

Omdat de velden bij sv Duiveland onbespeelbaar zijn wordt de oefenderby bij ons op het kunstgrasveld gespeeld. De aanvang is 14.30 uur. Het volledige programma voor zaterdag 21 januari is als volgt: Bruse boys JO19-1 - SJO FCde Westhoek JO 19-1 om 12.00 uur Scheidsrechter: Jos von Unen
Bruse boys 1 - sv Duiveland 1 om 14.30 uur Scheidsrechter: Harry Koster 
SKNWK 1 - SPS 1 om 16.45 uur 

Er is vanmiddag toch nog een wedstrijd te bewonderen op Volharding. Op het kunsgrasveld spelen de hoofdmachten van SKNWK en Zaamslag een oefenwedstrijd tegen elkaar. De aftrap is om 14.30 uur, en scheidsrechter is Jacob Muller.

Aanstaande zaterdag staat de eerste officiele wedstrijd van het seizoen op het programma voor Bruse Boys 1. De manschappen van Marco Groeneveld nemen het op tegen Alblasserdam dat net als 'Bru' uitkomt in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal (District West 2). Alblasserdam speelde afgelopen jaar een teleurstellend seizoen. Een 7de plek werd behaald nadat de ploeg het jaar daarvoor uit de eerste klasse was gedegradeerd.

De pupil van de week voor deze wedstrijd is keeper Jasper Snoek uit JO11-1. Tijd om eens kennis te maken met Jasper:

Nadat afgelopen zaterdag de laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld, is de eindstand van het topscorersklassement nu dus ook bekend.
In totaal werden er door de Bruse seniorenteams dit seizoen maar liefst 282 doelpunten gemaakt.
Wie zich dit seizoen tot Bru's topscorer mocht kronen stond, bij zowel de heren als de dames, eigenlijk al een tijdje vast. Dennis Hoep en Tamar Dane waren namelijk al een poosje "los" van de achtervolgers, dus een grote verrassing aan het eind van de competitie zat er niet meer in.