Na aankondiging van de nieuwe maatregelen vanuit de overheid heeft de KNVB ons verzocht om een bezoek aan de kantine zo kort mogelijk te laten duren en daarna de accommodatie te verlaten. Zo dragen wij bij aan het terugdringen van de besmettingen en hopen we dat straks het publiek weer welkom is.

In verband met de corona maatregelen zal de algemene ledenvergadering van aankomende vrijdag (19/11) online via Teams plaatsvinden. Vanaf 19.45 uur zal het mogelijk zijn om de online vergadering bij te wonen en om 20.00 zal de vergadering beginnen. Alle leden hebben via de mail een link ontvangen naar de online omgeving. Heb jij deze niet ontvangen, ben je lid en wil je de ledenvergadering bijwonen? Stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen de link naar jou toe.

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het toch nog plotseling overlijden van ons zeer gewaardeerd bestuurslid Jaap Dekker.

Vanaf het eerste uur was Jaap bestuurslid van de Stichting Veldsport Bru. Met name in de voorbereiding van de bouw van ons nieuwe clubhuis voor vv Bruse Boys is Jaap van onschatbare waarde geweest.

Aanstaande zaterdag (26 juni) worden de laatste wedstrijden van de π—žπ—‘π—©π—• π—₯π—²π—΄π—Άπ—Όπ—°π˜‚π—½ gespeeld en dat betekent dat de kantine voor de laatste keer dit seizoen geopend is. Let op: dit is maar tot 14:00 uur, want daarna sluiten we met alle seniorenteams het seizoen af met een π—―π—²π˜€π—Ήπ—Όπ˜π—²π—» 𝗕𝗕𝗀. De eerst volgende keer dat de kantine weer opengaat, is op 14 augustus 2021. Dan wordt er een wedstrijd tegen De Zwervers gespeeld. Tot dan!

Maandagavond zijn onze kleine voetballers langs de huizen gegaan om lege flessen en kratten te verzamelen. En dit hebben zij niet voor niets gedaan. Er is namelijk een recordbedrag van €1.097,80 (!) opgehaald. Wij willen alle gevers, helpers Γ©n Market Plaza bedanken voor het mogelijk maken van dit mooie bedrag.

Traditiegetrouw bakt Bruse Boys samen met CJV Bruinisse op oudjaarsdag verse oliebollen en bakt bakker Spelt overheerlijke appelbeignets.

Gezien de strenge maatregelen rondom het coronavirus zien wij helaas geen mogelijkheden om oliebollen te bakken en daarom zullen de voetbal en CJV dit jaar geen oliebollen verkopen.

We wensen iedereen fijne feestdagen toe en een gelukkig en gezond 2021.

Omdat het verenigingsleven op een veel lager pitje staat dan normaal vanwege de Corona maatregelen, heeft Unito Sports een leuke actie verzonnen.

Gedurende de winterperiode bieden zij unieke hooded sweaters aan in diverse kleuren met keuze uit een leuke voetbalprint. Deze hoodies zijn ook verkrijgbaar in kindermaten en in een damesmodel. Speciaal voor de vrouwelijke leden bieden zij ook een damesprint aan.

Daarbij kan jij de hoodie nog unieker maken door de verschillende kleuren opdruk en de keuze voor een eigen naam en een nummer in de print! Uiteraard kan jij ook kiezen om het clublogo op de hoodie te laten plaatsen.

De ledenvergadering op 27 november zal online gehouden worden. Via Teams kunnen de leden deelnemen. De uitnodiging, agenda en andere stukken komen binnenkort via de mail naar de leden toe. Ook nadere informatie over de praktische opzet/deelname volgt.

De algemene ledenvergadering van Bruse Boys wordt gehouden op vrijdag 27 november. Andere datum dan eerder vermeld.
Uitnodiging volgt. Het bestuur beraadt zich op de vorm. Meest voor de hand ligt een combinatie van fysiek en online vergaderen

Wij zijn verplicht onze bezoekers (van zowel de kantine, als het terras) te registreren voor bron en contactonderzoek. De gegevens worden enkel gebruikt voor bron en contactonderzoek bij besmetting en worden hooguit 14 dagen bewaard.

Voor deze registratie gebruiken wij de website stophetcovidvirus.nl. Op deze website kun jij je makkelijk registreren voor de datum dat jij de kantine en/of het terras bezocht hebt.

Gelukkig kunnen wij weer sporten en is het ontmoeten van elkaar op het sportpark ook weer mogelijk. Daarbij zullen er wel diverse maatregelen in acht gehouden moeten worden om het virus te controleren, de zorg niet te overbelasten en kwetsbare mensen in de samenleving te beschermen.

Door de Coronacrisis kon in mei de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Bruse Boys niet doorgaan. Inmiddels is er een nieuwe datum bepaald: vrijdag 6 november. Voor die avond heeft Thijs Rentier zijn medewerking toegezegd. Thijs werkt als psycholoog bij ADO Den Haag.Het huishoudelijk gedeelte zal onder meer bestaan uit verslagen van commissies, bestuursverkiezing, stand van zaken.