Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het toch nog plotseling overlijden van ons zeer gewaardeerd bestuurslid Jaap Dekker.

Vanaf het eerste uur was Jaap bestuurslid van de Stichting Veldsport Bru. Met name in de voorbereiding van de bouw van ons nieuwe clubhuis voor vv Bruse Boys is Jaap van onschatbare waarde geweest. Als stedenbouwkundige, werkend voor de gemeente Rotterdam hebben zijn inzicht en kennis ons ontzettend geholpen het prachtige clubhuis in zijn huidige hoedanigheid te kunnen realiseren. Jaap bracht altijd veel positieve energie met zich mee, een graag geziene gast in het bestuur maar zeker ook bij de vv Bruse Boys, waar hij op de zaterdagen altijd te vinden was. Het verlies van Jaap is een enorme aderlating voor ons allen, we zullen hem dan ook erg gaan missen.

We wensen Willy, haar kinderen en naaste familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Rust zacht Jaap.

Bestuur SVB, Jeroen Hoep, Nico de Danschutter, Theun van der Have, Peter Klink

Laat een reactie achter op dit bericht.