1. Naam: Stan van der Wielen
 2. Leeftijd: 10 jaar
 3. Wat is de reden dat je op voetbal bent gegaan: Leuke sport samen met mijn vrienden
 4. In welk team speel je: SJO BDC JO12-1
 5. Wat is jouw favoriete positie in het veld: Links buiten
 6. Tegen wie moet je aanstaande zaterdag voetballen en gaan jullie dat winnen? Kruisland (uit), ja denk dat we wel gaan winnen
 7. Hoe gaat het tot nu toe dit seizoen met voetballen: Best goed, we spelen goed samen en maken best veel goals. We staan 4e
 8. Wat is je favoriete voetbalclub en speler: Ajax, niet echt een favoriete speler
 9. Ben je wel eens in een voetbalstadion geweest? Ja het Camp nou in Barcelona toen we daar
 10. Wat doe je in je vrije tijd: Buitenspelen met vrienden, gamen, knutselen
 11. Wat wil je later worden? Acteur
 12. Tot slot vragen we jou naar de uitslag van de wedstrijd van zaterdag
  Bruse Boys 1 – VVGZ 2-1

Aanstaande zaterdag is het zover: 𝗗𝗲 𝗡𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲 𝗩𝗼𝗲𝘁𝗯𝗮𝗹𝗱𝗮𝗴! Nu alle versoepelingen zijn doorgezet hebben we hard gewerkt aan een mooi programma voor alle leden t/m JO-12:

12.00 – 13.00 | Friet festijn

13.00 – 14.00 | Circuit training

14.00 – 14.30 | Stormbaan contest

Zin in een dag vol voetbal & plezier? Meld je dan nu aan via: bit.ly/2S7Qf8f. Ohja, vergeet niet een vriendje of vriendinnetje mee te nemen, want De Nationale Voetbaldag is voor iedereen.

Het pupillentoernooi, dat gepland stond op 28 mei, gaat niet door. Voor 12 juni staat het juniorentoernooi op de kalender. Daarover later informatie.

 

 

Heb je lege flessen of kratjes thuis staan? Of komen deze er na de feestdagen? Lever ze niet in, maar bewaar ze voor onze jaarlijkse flessenactie.

Dit jaar komen onze kleine voetballers op maandag 4 januari 2021 vanaf 18.30 uur bij iedereen langs om lege flessen en/of kratten te verzamelen. Deze worden vervolgens ingeleverd bij Market Plaza en dan is het natuurlijk hopen op een mooi bedrag! Met dit bedrag willen we een hoop leuke jeugdactiviteiten organiseren. Denk bijvoorbeeld aan het tentenkamp of sinterklaasfeest.

Zet je maandagavond 4 januari je verzameling flessen en/of kratten alvast bij de voordeur? Dan kunnen we voldoende afstand bewaren. Tot dan!

Deze week is Stan van der Wielen pupil van de week. Stan is 9 jaar en speelt als linksbuiten in de JO10-1. De reden dat hij op voetbal is gegaan, is omdat hij het een leuke sport vindt.

Tot nu toe gaat het erg goed. Zijn team speelt goed. Ze hebben al veel goals gemaakt en nog niet verloren. Aanstaande zaterdag moeten zij tegen SC Stavenisse en Stan denkt dat zij wel gaan winnen.

Jaarlijks organiseert de RVSD (Regio Voetbal Schouwen Duiveland) een toernooi voor de jeugd. Dit jaar vindt het plaats In Bru en wel op zaterdag 22 augustus. Deelnemende ploegen komen uit de leeftijdscategorieën JO7 t/m JO12.

Bruinisse vandaag stond voor de competitie de thuiswedstrijd tegen DBGC uit Oude Tonge op het programma. Bru had veel vertrouwen geput uit de gewonnen uit wedstrijd tegen OFB en met een bijna complete selectie kon DGBC alleen maar hopen op een goede afloop. Björn ontbrak nog en is momenteel langdurig uitgeschakeld. Fijn dat hij wel aanwezig was om zijn ploeg aan te moedigen.

Het publiek ging er eens voor staan vandaag. De trouwe supporters stonden klaar om op deze koude zaterdag de mannen weer aan te moedigen. De toeschouwers werden dan ook getrakteerd op een wedstrijd die alle kanten op ging.

Bruinisse 8 februari 2020. Vandaag stond de uitwedstrijd tegen OFB uit Ooltgensplaat op het programma. Een wedstrijd waar de mannen van Bru alle vertrouwen in hadden. Een tegenstander waar ze namelijk in het verleden al vaker een mooi resultaat tegen hadden geboekt. Bru reisde af met een herstelde Levi. Echter Björn en ook Annas zaten nog in de ziekenboeg. De medische staf gaf aan dat het voor Björn nog maanden gaat duren maar dat zijn herstel voorspoedig verloopt. Annas zal shijneller herstellen komende donderdag de training weer hervatten.

Na een prachtige uitwedstrijd deed JO10-1 bij thuiskomst nog een cooling down langs de Bruse velden. Dit leverde een verzameling van lege flesjes, bekertjes, blikjes, plastic lepels en veel papiertjes op. Een nuttige oefening voor een schoon sportcomplex. Goed gedaan mannen! ??

De eerste wedstrijd na de winterstop begon stroef. De spelers van Bru kwamen moeilijk uit de startblokken en halverwege de eerste helft stond de ploeg dan ook met 0-2 achter. Bru had wel kansen, maar de paal stond een paar keer hinderlijk in de weg. Na het uitvallen van Ties moesten de krachten worden gebundeld. Na een fantastische doeltrap van Bas werd Boris gevonden en werd er met een mooi schot gescoord. Bru begon erop los te scoren en het samenspel was mooi om te zien. De tegenstander werd vastgezet Anas, Lennart, Boris en Jin begonnen te swingen. Niels hield het achterin dicht getimmerd samen met Bas. Uiteindelijk was het rust en Bru had de achterstand om gebogen naar een 4-2 voorsprong. De overwinning lag voor het oprapen.

Aanstaande zaterdag 25 januari starten de competitiewedstrijden weer voor de seniorenteams. Bruse Boys 1 neemt het dan thuis op tegen mosselrivaal Yerseke, de nummer 5 tegen de nummer 4 die beiden 21 punten hebben.

Jort Smits is zaterdag de Pupil van de Week. Volgens Jort gaat Bru met 2-1 winnen zaterdag. Wil je meer weten over Jort? Lees dan het interview verderop. Jenneke en Els van het zangduo Jeelz zijn ook van de partij om na afloop van de wedstrijd er een muzikaal feestje van te maken in de kantine. Kom je ook zaterdag naar sportpark Volharding? Leuk, de wedstrijd begint om 14.30 uur. Kom op tijd, we verwachten veel publiek.

 

Zierikzee 18 januari 2020

Het laatste zaaltoernooi stond vandaag op het programma en Bruse Boys had er zin in en ging met de juiste energie van start tegen de Westhoek. Vanaf de eerste minuut werkten de mannen goed samen en werd er geknokt voor iedere meter op het veld. Ze wonnen dan ook dik en verdient hun eerste potje met 1-0.