De Bruse trainer heeft zijn contract tot medio 2024 verlengd en daar zijn wij als vereniging trots op en blij mee. De visie van de trainer sluit aan bij de sportieve ambities die wij als Bruse Boys voor ogen hebben. Op dit moment zitten we in een fase waarbij de gouwe ouwe generatie geleidelijk stappen terug gaat doen en de talentvolle jeugdleden klaargestoomd worden hun stokje over te nemen. Michel laat zien daar een duidelijk plan van aanpak voor te hebben en deze uit te voeren. Er staat een team met potentie waar hij en staf de komende tijd nog iets veel mooiers van gaat maken. Op een manier die hem en ons goed voelt. 

In een ijskoud Dordrecht heeft Bruse Boys 2 in de laatste minuten verloren. Het evenwichtige duel biedt zeker perspectief, maar helaas dus geen resultaat. Het werd 3-2 voor DFC.

Eindelijk heeft Bruse Boys 2 weer een overwinning geboekt. Nadat het vorige week erg dichtbij was, werd er ditmaal op het eigen Volharding met een minimale zege gewonnen van de Zwerver.

Ondanks een riante voorsprong bij rust heeft een tot dat moment veel beter spelend Bruse Boys 2 toch aan het kortste eind getrokken. Geheel onnodig werd ook bij Pelikaan geen broodnodige zege gepakt. Het werd in Zwijndrecht 4-3.

Na een vroege voorsprong en een wederom ontzettend slechte tweede helft, heeft Bruse Boys 2 opnieuw een ruime nederlaag geleden. IFC, uit Hendrik Ido Ambacht, was met 1-4 te sterk.

Daar er eerste helft weinig aan de lucht was, is Bruse Boys 2 uiteindelijk met een flinke nederlaag naar huis gestuurd door de Fendert. Een afgang in de tweede helft was hier debet aan, het werd 5-0.

Vanaf dit seizoen zal Bruse Boys 1 weer met de bus naar de uitwedstrijden afreizen. Vandaag spelen ze tegen Oostkapelle en de bus vertrekt om 12:15 vanaf sportpark Volharding. Supporters kunnen voor €5 meerijden (heen en terug). Uiterlijk 18:00 gaat de bus weer terug naar Bruinisse. Ga jij ook mee om ons eerste elftal te supporten?

Na de goede start van Bruse Boys 2, heeft het de eerste thuiswedstrijd (onnodig) verloren. Nieuw -  Lekkerland was met 2-4 te sterk, daar het na 80 minute nog 1-1 was.

 1. Naam: Lennert Schilperoort
 2. Leeftijd: 11 jaar
 3. Wat is de reden dat je op voetbal bent gegaan: Ik vind het een leuke sport.
 4. In welk team speel je: JO-12
 5. Wat is jouw favoriete positie in het veld: Verdediger
 6. Tegen wie moet je aanstaande zaterdag voetballen en gaan jullie dat winnen? MOC Ik denk wel dat we gaan winnen.
 7. Hoe gaat het tot nu toe dit seizoen met voetballen: We zijn nog maar net begonnen maar het trainen gaat goed.
 8. Wat is je favoriete voetbalclub en speler: PSV Ronaldo
 9. Ben je wel eens in een voetbalstadion geweest? Ja, het PSV stadion met mijn zwager en mij zussen.
 10. Wat doe je in je vrije tijd: voetballen en buiten spelen.
 11.  Wat wil je later worden? Politie agent
 12.  Wil je verder nog iets vertellen…: Nee hoor
 13. Tot slot vragen we jou naar de uitslag van de wedstrijd van zaterdag: Bruse Boys 1 – Serooskerke 1: 2-1

Bruse Boys 2 is na een moeizame voorbereiding, gestart met een knappe en zwaarbevochten overwinning op Internos. Nadat de ploeg zichzelf heeft laten degraderen naar de 2e klasse, doet deze start goed voor het vertrouwen.

Ondanks dat veel van jullie ‘m ongetwijfeld al zullen kennen en hij al een aantal weken aan het roer van het eerste elftal staat, stelt Michel zich graag nog even voor.

Hallo iedereen,

Mijn naam is Michel Maaskant, een geboren en getogen Bruenaar en vandaag de dag 31 jaar oud. Ik ben getrouwd met Gerlinde en samen hebben we 2 kinderen, Maud & Joep, van 4 en bijna 2 jaar oud.

 

De KNVB heeft gisteren het wedstrijdprogramma voor de seniorenteams bekend gemaakt. De competitie-indelingen en het volledige wedstrijdprogramma 2021-22 voor de seniorenelftallen kun je vinden op onze site onder het menu Teams. Of klik hier voor de competities van BB1, BB/Duiv/SKNWK VR1, BB2, BB3 en BB4. De competitie start voor alle teams op 25 september. Bruse Boys 1 start met een uitwedstrijd tegen vv De Meeuwen.

In de voorafgaande weken vindt de bekercompetitie plaats. Het bekerprogramma kun je hier vinden voor BB1 (beker), BB/Duiv/SKNWK VR1 (beker), BB2 (beker), BB3 (beker), BB4 (beker).

Het is nog even wachten op de competitie-indelingen en -programma van de jeugdteams.