Vorige week is het al aangegeven. Zorg dat uw agenda leeg is, want aankomende zaterdag is het dan zo ver, Derby Day 2.0!!

Het eerste elftal mag het dan ein-de-lijk voor de tweede keer opnemen tegen competitiegenoot SKNWK. Na de oorwassing afgelopen zaterdag tegen DVV'09 is het tijd om het vizier weer op scherp te zetten en te laten zien uit welk hout de Bruse gelederden gesneden zijn. Bijgestaan door hopelijk veel plubiek en een sfeeractie kunnen we de Bruse hoofdmacht extra motiveren om zo het gewenste resultaat over de streep te trekken en de drie punten op Bru te houden. FrankLive! zal aanwezig zijn voor de benodigde muzikale begeleiding in de kantine om er nog een extra groot feest van te maken! De scheidsrechter zal om 14:30 het startsignaal voor deze wedstrijd geven. De balsponsor voor deze wedstrijd is Bijdevaate Verzekeringen.

Het tweede elftal zal het op nemen tegen de mannen uit het verre Zoutelande. De mannen van het tweede elftal zullen na het drie nul verlies van afgelopen zaterdag de zaken weer moeten corrigeren om weer te kunnen klimmen op de ranglijst. Het tweede elftal zal om 14:30 aftrappen in Zoutelande, wat alom sterk gepromoot is de afgelopen jaren door Bløf.

Het vierde elftal speelt aankomende zaterdag om 12:30 weer een derby, dit maal tegen SKNWK 3 op het eigen veld. Na de winst tegen Duiveland 3 is het voor de mannen van het vierde zaak om nogmaals de punten in een derby op Bru te houden en te zorgen dat die aansluiting met de top 3 blijft. Hiervoor hebben ze uw steun nodig!

We verwelkomen uw aankomende zaterdag graag op ons sportcomplex voor Derby Day 2.0!

Zaterdag voetbaldag, en wat voor een?! Verzet u plannen maar twee weken want het is twee weken achter elkaar Derby Day bij Bruse Boys!

Aankomende zaterdag staat weer in het teken van voetbal, in het teken van derby's voor onze lagere elftallen! (resp. het 3e en 4e)

Laten we de matchday bij het vlaggenschip beginnen. Na een goede reeks op papier te hebben gezet en daarmee met alle overwinningen op dit moment negen punten los te staan van de gevarenzone. Sterker nog, wanneer Halsteren nog een flater slaat weten de mannen van Michel Maaskant zich in de picture te spelen voor de nacompetitie promotie!
Zaterdag is DVV'09 de tegenstander welk met 31 punten op een vierde plaats staat. DVV'09 is een team wat of met overtuigende cijfers wint of nipt verliest, aldus een zware pot. Het eerste trapt om 14:30 af op sportpark DVV'09 in Dirksland.

Het tweede elftal neemt het op tegen Serooskerke 3, welk op dit moment een tweede plaats op de ranglijst bekleed. Dit gaan geen makkelijke wedstrijd worden voor het tweede elftal. Toch lijkt het tweede elftal de draad goed opgepakt te hebben na een niet al te sterk begin van het seizoen en klimmen ze stiekem naar boven op de ranglijst. Om 14:30 wordt er afgetrapt op het hoofdveld van sportpark Volharding onder leiding van Jacob Muller.

Het derde elftal mag het in de derby weer opnemen tegen een sterk 2e elftal van Duiveland. In de eerste ontmoeting wisten de Purple Legends overtuigend te winnen van de 'kroaje'. Met een afgetekende 1-6 overwinning waren de Legends te sterk in de 90 minuten en de derde helft. Aankomende zaterdag trappen zij om 14:30 af op het kunstgras na het verlies tegen DBGC afgelopen week. Kunnen zij zich herpakken in de strijd om het kampioenschap?

Het vierde elftal speelt eveneens een derby, wat een derby's allemaal! Duiveland 3 reist samen met het tweede af naar Bru om hun kunsten te vertonen. Het derde van Duiveland rendeert iets minder goed dan het tweede elftal, op dit moment staan de heren op een 10e plaats. Maar zoals een wijs man ooit zei: het is 11 tegen 11 en de bal is rond. Kunnen zij het de Bruse formatie moeilijk maken? Deze wedstrijd wordt om 14:00 gespeeld op het tweede veld, onder leiding van Han Muller, ja u leest het goed! Han Muller!

Zaterdag staan er weer een aantal mooie wedstrijden op het programma van Bruse Boys!

Het eerste speelt zaterdag om 15:00 in Tholen tegen, de soortgelijk namige, Tholense Boys. Na de reeks overwinningen van de afgelopen periode is een een zesde plaats het uitgangspunt met twee punten voorsprong op de nummer zeven, Kogelvangers. De Kogelvangers spelen morgen tegen Kapelle wat wellicht een kleine stunt kan verzorgen. Met een overwinning van het vlaggenschip kan de koers naar boven ingezet worden en de druk op de nummer vijf Halsteren op de ketel blijven. Hierdoor is een nacompetitie naar de tweede klasse geen ondenkbare situatie en krijgen we misschien wel een paar mooie zomerse wedstrijden voorgeschoteld.

De nummer zeven van de derde klasse 302 neemt het zaterdag op tegen Arnemuiden 3. In de heenwedstrijd wisten de heren van het tweede geen vuist te maken in de vissersderby en moesten het veld na negentig minuten verlaten met een 3-0 achterstand. Weten zij zaterdag wel meer strijd te leveren tegen Arnemuiden? Met de 19 punten die Arnemuiden nu heeft en de 16 punten van ons tweede kan dit zomaar gelden als een zes punten wedstrijd en zelfs twee rangplekken gestegen worden bij winst! De wedstrijd start 14:30 op het hoofdveld onder leiding van Jacob Muller.

Het derde speelt aankomende zaterdag een derby tegen de noorderburen. De Purple legends mogen het opnemen tegen DBGC 3 in de strijd om de titel. Na het verlies van FC Bergen 2 vorige week tegen MOC'17 4 hebben de mannen het heft weer in eigen handen en kunnen ze, wanneer de twee inhaalwedstrijden gewonnen worden, met vijf punten los komen op de kampioensrivaal FC Bergen. Zit er dan misschien weer een kampioensfeestje in het verschiet voor Bru 3? Om 14:30 trappen de purple legends af in Oude-Tonge.

De echte kraker wordt gespeeld door ons vierde elftal. De nummer twee van de compitie met 28 punten mag het voor de tweede keer gaan opnemen tegen de koploper, Stavenisse 2. Bij winst werpen de vruchten van de reeks af en staat het vierde nog maar één punt achter de koploper met nog zeven wedstrijden op het programma. Dat wordt dit seizoen wellicht dubbelfeest wat betreft kampioenen! Aftrap 14:00 onder leiding van Ronald Rooijers

De dames spelen aankomende zaterdag hun wedstrijd in Steenbergen, de nummer vier van de competitie. Met winst weten de dames een gat te slaan tussen de nummer drie en nummer vier van de competitie en mogen en kunnen ze het Kapelle serieus moeilijk gaan maken. De dames trappen om 15:15 af!

Voor alle teams heel veel succes, laat het net zo'n succesvolle zaterdag zijn als afgelopen!

Zaterdag 4 maart was een sterke zaterdag voor Bruse Boys. Van de vijf senioren elftallen hebben er vier gespeeld, vier gewonnen.

Het eerste bleek na 90 minuten te sterk voor tegenstander en de volgende prooi op de ranglijst Halsteren. Met een 1-0 overwinning zijn goede zaken gedaan voor zowel de periode als de stand op de ranglijst. Mooi om te zien was het sterke spel wat voornamelijk in de tweede helft werd vertaald naar sterker spel en de invalbeurt van Mats Willemse. Helaas is Dylan Adelaar het veld afgedragen op de brancard, Dylan heeft waarschijnlijk zijn hamstring afgescheurd of zijn hamstring is ingescheurd, aankomende week zal de echo dit definitief uitwijzen. Wij willen via deze weg Dylan veel sterkte wensen met zijn herstel.

Het tweede elftal heeft een klinkende overwinning geboekt op de hekkensluiter van de competitie, De Noormannen. Met een ruststand van 0-4 in het voordeel van de paarshemden wisten ze met een uitslag van 0-6 terug te keren richting Bru waar ze luidt het eerste hebben toegejuigd richting de overwinning.

Het vierde elftal heeft met de 1-2 overwinning op ZSC'62 2 hebben de heren de tweede plaats weer weten te bemachtigen. Door de overwinning wordt de druk weer opgevoerd richting het elftal uit Stavenisse die de eerste plaats bekleed.

Na een maand mochten de dames ook weer voor een wedstrijd opdraven. Met een overtuigende 7-3 overwinning hebben de dames een duidelijk signaal afgegeven en bestaat er nog een kans om het Kapelle moeilijk te maken voor de tweede plaats.

Zaterdag is het dan weer zo ver! Na twee weken rust neemt onze hoofdmacht het op tegen de tegenstander van een plaats hoger op de ranglijst. Het vlaggenschip van Bruse Boys kan hele goede zaken doen op de ranglijst wanneer er zaterdag punten behaald worden en mogen dan stiekem meer naar boven gaan kijken dan naar beneden.
WEA Zuidwest Accountants & Adviseurs is de balsponsor van deze wedstrijd.
Mees Bernard valt te bewonderen als Pupil van de Week, in het vorige artikel is het gesprek met Mees te lezen!

Het tweede wist zaterdag met de benodigde versterkingen van het eerste niet te winnen van Veere 2, lukt het ze zaterdag wel om te winnen van hekkensluiter Noormannen?

Het vierde speelt zaterdag tegen ZSC'62 wat met een punt meer de tweede plaats beheert. Bij winst weet het elftal de tweede plaats weer te bemachtigen en de druk op te voeren bij koploper Stavenisse 2.

De dames spelen zaterdag om 11:30 thuis tegen De Fendert 2. Winst is cruciaal voor het behoudt van de derde plaats in de klasse. Mochten de dames de aansluiting naar boven willen vinden zullen ze de drie punten op Bru moeten houden.

Dit zijn tot en met februari de spelers die het meest het net wisten te vinden!

Mats Willemse - 15 doelpunten
Dennis Hoep - 13 doelpunten
Gijs van Duijvenbode - 11 doelpunten
Domenique v/d Berge - 10 doelpunten
Marieke Roth - 9 doelpunten

Aankomende zaterdag staan er drie inhaalwedstrijden op het programma.

Het tweede speelt om 14:30 in Veere voor de aansluiting met de middenmoot

Het derde speelt 14:30 op het hoofdveld, nog steeds op zoek naar die eerste plaats.

Het vierde speelt om 14:30 in 'Flupland' om de aansluiten bij de top te houden!

Kom jij een van onze teams aanmoedigen zaterdag?

Het jaarlijkse tafereel carnaval is weer aangebroken. Om deze reden komt het voetbal even op een lager pitje te staan, althans dat is de bedoeling van de KNVB.

Zaterdag 18-02-2023:
BDC JO12 en JO14 spelen beide nog een wedstrijd. De kantine is 's middags geopend voor de liefhebbers.

Dinsdag 21-02-2023:
Bruse Boys 1 oefent tegen Hellevoetsluis 1.
Aanvang wedstrijd 20:00 in Hellevoetsluis.

Zaterdag 25-02-2023:
Bruse Boys 2 speelt uit tegen Veere 2; aanvang 14:30.
Bruse Boys 3 speelt thuis tegen MZC'11 4; aanvang 14:30.

Op zaterdag 04-03 zullen de competities weer hervat worden en zal het vlaggenschip van Bruinisse het opnemen tegen Halsteren 1.

Aankomende zaterdag staan de volgende seniorenwedstrijden weer op het programma!

Kom de thuisteams aanmoedigen of het eerste elftal in de belangrijke pot tegen Den Bommel!

Tot morgen!

𝗠𝗮𝘁𝗰𝗵𝗱𝗮𝘆 // Zaterdag, voetbaldag! 💜⚽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Balsponsor deze week is BRU-72.

De januari maand is voorbij, het is weer tijd voor een update van de topscorerslijst seizoen 2022-2023!

Nadat er afgelopen maand stiekem al wat wedstrijden hebben plaatsgevonden konden een aantal spelers hun positie in de top versterken of aanhaken bij de spelers met het hoogste rendement voor hun team!

  1. Mats Willemse - 12 doelpunten
  2. Marieke Roth & Dennis Hoep - 9 doelpunten
  3. Gijs van Duijvenbode - 7 doelpunten
  4. Dylan Adelaar, George Geluk, Domenique v/d Berge, Ricardo de Winter & Nina Stouten - 6 doelpunten

Wij dagen natuurlijk elke speler uit zich in de ranglijst naar boven te spelen door wekelijks doelpunten te scoren in de competitiewedstrijden.

De complete lijst is hier te vinden!

Afgelopen zaterdag speelde het tweede van Bruse Boys tegen SSV'65 2.

Voorafgaand en tijdens de wedstrijd heeft de leider van het tweede elftal, Jakkoo Brouwer, deze dag bijzonder beleefd.

"De dag begon met afmelding van een drietal spelers die op een boot met motorpech ergens op de Oosterschelde ronddobberden, daarom meldde de spelers zich af voor de eerste helft van de wedstrijd" Aldus de leider van het tweede elftal.