Aanstaande dinsdag, 13 oktober, speelt Bruse Boys JO23 tegen Melissant JO23. In eerste instantie zou deze wedstrijd in Melissant plaatsvinden, maar i.v.m. de kwaliteit van het veld is de wedstrijd verplaatst naar sportpark Volharding. Aanvang: 19.45u.

Na overleg met de KNVB is besloten om de wedstrijd van het eerste elftal van morgen tegen Strijen af te lasten. Een van onze spelers heeft binnen zijn familie een aantal besmettingen. Daarnaast zijn er drie spelers met hem vorige week naar de uitwedstrijd gereden. Natuurlijk kunnen wij geen risico nemen en daarom is er besloten om de wedstrijd niet door te laten gaan.

Opnieuw blijft Bruse Boys 2 met lege handen achter. Dat het een lastig jaar ging worden was vooraf duidelijk, wanneer het dan tegenzit wordt dit gevoel bevestigd. Bru had tegen Pelikaan recht op meer, maar verloor in een aantrekkelijk duel met 0-1.

Opnieuw een ruime nederlaag voor Bruse Boys 2. Terecht, maar dit keer wel met kansen voor de paarshemden.

De gedachte vooraf was mooi: na lange tijd weer genieten voor de trouwe lezers van een verslag van Bruse Boys 2. Het verslag is er, genieten was het echter niet bij afgelopen zaterdag. De derby, thuis tegen MZC, ging duidelijk naar de bezoekers: 0-3.

De eerste trainingen zijn al weer achter de rug, en vanaf volgende week worden ook de eerste oefenwedstrijden gespeeld. Het volledige programma voor het eerste en het tweede elftal tot aan de start van de nieuwe competitie op 19 september ziet er als volgt uit:

Donderdag 13 augustus DVV'09 cup te Dirksland: Bru 1 - WFB 1 om 20.00 uur
Donderdag 13 augustus Kapelle 2 - Bru 2 om 20.00 uur

Bruse Boys 2 heeft in Nico Schoute de nieuwe trainer voor het seizoen 2020/ 2021 gevonden.
 
Nico is een (oude) bekende in Bruinisse. In het seizoen 2004/2005 en het daaropvolgende seizoen werd hij als hoofdtrainer tweemaal (!) kampioen met Bruse Boys 1 en promoveerde Bru van de 4e naar de 2e klasse. Tussen 2013 en 2016 beleefde Nico zijn tweede periode bij Bruse Boys, als trainer van Bruse Boys 2.
 

Mark Bleiji, speler van SKNWK, volgt het spoor van Jarno van Nieuwenhuize.

Ook Bleiji is namelijk in het seizoen 2020/2021 in het shirt van Bruse Boys te bewonderen. De voetballer kwam vier seizoenen geleden over uit de jeugd van MZC'11 en wilde eigenlijk toen al, zo meldt de website van het Nieuwerkerkse SKNWK, naar Bruinisse gaan. Hij besloot alsnog om met wat vrienden bij SKNWK JO19 te gaan spelen. Echter, omdat deze vrienden (onder andere Julian van Nieuwenhuize en Kenneth Boogerd) al eerder vertrokken naar Bruse Boys en ook Jarno van Nieuwenhuize aankomend seizoen naar ‘Bru’ gaat, heeft Bleiji besloten om de overstap te maken. 

(Bron: WereldRegio)

De toernooicommissie heeft helaas besloten om de geplande toernooien te schrappen. Mochten er later dit jaar nog toernooien worden georganiseerd, dan houden we jullie hiervan op de hoogte.

Voor de jeugd (t/m 18 jaar) was het al toegestaan om voorzichtig georganiseerd en beheersbaar te sporten. Afgelopen woensdag heeft het kabinet op de persconferentie een aantal coronamaatregelen voor sporters vanaf 18 jaar versoepeld. Voor ons betekent dit het volgende:

Hopelijk gaat de bal snel weer rollen en kan het nieuwe seizoen van start. Voor dit nieuwe seizoen is het tweede elftal van Bruse Boys, uitkomend in de eerste reserve klasse zaterdagvoetbal, op zoek naar een nieuwe trainer.

Ben jij een ambitieuze, potentiële, communicatieve en hands on trainer? Dan zijn wij op zoek naar jou!