bb2

In de thuiswedstrijd tegen VVGZ heeft Bruse Boys 2 met 0-0 gelijkgespeeld. Een resultaat waar meer in leek te zitten, maar wat ook zomaar de andere kant op had kunnen vallen.

Hoewel Bruse Boys 2 afgelopen zaterdag vooraf niet op een resultaat gerekend had, baalde het dat dit toch niet was behaald. Oranje Wit was in Bruinisse met 1-3 te sterk, maar een resultaat was zeker mogelijk geweest.

Tijdens de inhaalwedstrijd tegen de Fendert, heeft Bruse Boys 2 zich van haar beste kant laten zien. Het was veel beter dan de ploeg uit Fijnaart en won met 4-1.

Na twee goede resultaten op rij, heeft Bruse Boys de uitwedstrijd bij IFC verloren. Het gepuzzel met spelers bleek in het eerste bedrijf niet optimaal, waarna in de laatste minuut de eindstand werd bepaald op 3-0.

In de laatste minuten heeft Bruse Boys 2 de inhaalwedstrijd tegen Pelikaan weten om te draaien. Letterlijk in de laatste seconde viel de berijdende 2-1. Een late ontsnapping, maar meer dan terecht in deze degradatiekraker.

Bruse Boys 2 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen, door de grootste nederlaag van het seizoen te incasseren. Daar zag het in de rust nog niet naar uit, maar in Kinderdijk werd het maar liefst 7-1 voor de Zwerver.

Op bezoek bij VVGZ heeft Bruse Boys 2 met 4-2 verloren. Een nederlaag die gevoeld wordt, want door resultaten van de concurrentie staat de ploeg nu op de laatste plaats.

Afgelopen zaterdag kwam koploper Dubbeldam op bezoek op sportpark Volharding. Hoewel een resultaat voor Bruse Boys 2 een kleine stunt zou zijn geweest, kwam het dicht in de buurt. Het werd 0-2, maar kansloos was het zeker niet.

Bruse Boys 2 heeft bij de hervatting van de competitie dure punten laten liggen. Het heeft zich in de gevarenzone genesteld, zonder dat dit nodig was. Thuis werd er van Klundert met 1-2 verloren.

In een ijskoud Dordrecht heeft Bruse Boys 2 in de laatste minuten verloren. Het evenwichtige duel biedt zeker perspectief, maar helaas dus geen resultaat. Het werd 3-2 voor DFC.

Eindelijk heeft Bruse Boys 2 weer een overwinning geboekt. Nadat het vorige week erg dichtbij was, werd er ditmaal op het eigen Volharding met een minimale zege gewonnen van de Zwerver.

Ondanks een riante voorsprong bij rust heeft een tot dat moment veel beter spelend Bruse Boys 2 toch aan het kortste eind getrokken. Geheel onnodig werd ook bij Pelikaan geen broodnodige zege gepakt. Het werd in Zwijndrecht 4-3.