Bruse Boys 2 heeft de uitwedstrijd bij de Meeuwen met 2-0 verloren. Nadat het in de rust nog gelijk was, ging het in de tweede helft mis voor de Bruënaren. 

 

De eerste fase van de wedsstrijd was goed van Bruse Boys, met veel druk naar voren. Na een minuut of 10 was dit echter gedaan en werd de Meeuwen steeds gevaarlijker. Rien Giljam moest eenmaal handelend optreden, toen hij een schot kon wegstompen. Een ander gevaarlijk schot ging via een Bruse rug net over. Bru kon in de eerste helft alleen een halve kans van Rick Jonker noteren toen hij veel te gehaast overschoot en Tim von Unen zag zijn corner op de lat terecht komen. 

Direct in de tweede helft scoorde de Meeuwen, in de 46e minuut kreeg het al een corner en deze werd niet goed verdedigd. Via Rudo van den Berge ging deze bal vervolgens in het eigen doel. In de 55e minuut was het leed geheel geschied. Wederom was een hoekschop hier de aanleiding voor, ditmaal werd er hard binnengekopt. Zo wist Bruse Boys dat het erg aan de bak moest om hier nog een resultaat te halen, maar eigenlijk heeft het er geen moment in gezeten. Het leek eerder 3-0 te worden dan 2-1. De enige echte kans die Bru kon noteren kwam van Marco Ketting, zijn schot ging helaas over. 

De Meeuwen kwam er nog enkele malen gevaarlijk uit, maar wist ook niet meer te scoren. Zo verloor Bru bij de Meeuwen, een ploeg waar het het altijd lastig tegen heeft. Al met al was het wel een hele slechte pot van Bruse zijde, iets wat volgende week zeker beter moet. Gemotiveerd zal Bruse Boys hiervoor niet hoeven te worden, dan staat de derby namelijk op het spel. MZC komt volgende week op bezoek.  

Laat een reactie achter op dit bericht.