De uitwedstrijd bij Pelikaan is voor Bruse Boys 2 onnodig ruim verloren gegaan. Na 90 minuten spelen stond er een 3-0 stand op het bord.

 

Bru was aanvankelijk de ploeg met het meeste balbezit. Toch was de thuisploeg met enkele plaagstootjes het eerst gevaarlijk. Het was echter Bruse Boys dat de eerste grote kans kreeg. Nathan Olree stuurde met een prachtige bal Jesse Overduin in de diepte, hij schoot helaas net over.

In het vervolg van de eerste helft had Bru het merendeel de bal, maar kon het nog maar één keer gevaarlijk worden. Stan Klein schoot na een hoekschop de bal richting doel, deze werd helaas net uit de doelmond weggehaald. Op slag van rust moest Rien Giljam redding brengen op een grote kans na een kopbal.

De tweede helft was meer voor Pelikaan. In de 55e minuut leidde dit tot de voorsprong, al hielp Bru hier wel bij. Een vrije trap schoot door en werd bij de tweede paal (op prachtige wijze) in de kruising gekopt, helaas kopte Nathan in eigen doel. Enkele minuten later kreeg Bru nog een kans na een vrije trap, maar Stan schoot de voorzet net naast.

Pelikaan vergat hierna de wedstrijd te beslissen, waardoor de stand nog lang spannend was. Jesse Overduin kreeg nog een mogelijkheid, maar wachtte net te lang waardoor zijn schot geblokt werd. Toen in de 81e minuut de 2-0 viel na balverlies op het middenveld, was het gedaan met het Bruse verzet. Tot overmaat van ramp werd het in de 89e minuut ook nog 3-0.

Zo verliest Bruse Boys wederom. Iedereen is zich ervan bewust dat het beter moet. Aanstaande zaterdag een nieuwe kans, al zal ook dit niet wakker worden. Rijsoord komt op bezoek, om 12.30 wordt er afgetrapt.

Laat een reactie achter op dit bericht.