Op het door wind lastig te bespelen kunstgrasveld heeft Bruse Boys 2 de thuiswedstrijd tegen Rijsoord met 1-4 veloren.

 

Bru, eerste helft spelend met de wind in de rug, had in de openingsfase de controle. Goed voetbal zat er voor beide ploegen niet in, waardoor kansen ook erg schaars waren. De eerste goede aanval van Bruse zijde zorgde dan ook direct voor de openingstreffer. Nathan Olree stuurde Eric Duffener in de diepte, zijn goede voorzet werd door Rick Jonker binnen gewerkt. Gelijk hierna kreeg Rijsoord een mogelijkheid, maar deze poging werd na een scherpe voorzet naast geschoten.

Hierna had Bru had geluk niet mee, toen Eric een door de wind gedragen vrije trap van grote afstand tegen de lat schoot. Wanneer deze erin zou gaan zou het 2-0 zijn, enkele minuten later was het echter 1-1. Een vrije trap werd niet goed weggewerkt, Rien Giljam redde in eerste instantie nog, waarna de rebound wel raak was. In het vervolg van de eerste helft schoof Rijsoord nog een bal op de paal en kreeg het een grote kans na een bal in de diepte.

De tweede helft ging Bru het veld op in de wetenschap tegen de wind in te gaan spelen. Het kwam een aantal minuten door zonder van de eigen helft af te kunnen komen, maar in ongeveer dezelfde minuut als vorige week was het de weer onfortuinlijke Nathan die doelman Rien passeerde. De scherpe voorzet werd door Nathan binnen geschoten. Toen het twee minuten later ook 1-3 was, nadat de bal na een counter via de vuisten van Rien in het doel ging, was het over met het Bruse verzet.

Bru kwam niet meer van het doel af, waardoor de 1-4 niet lang op zich liet wachten. Een hoekschop werd slim genomen, maar slecht verdedigd waardoor er bij de eerste paal werd raakgeschoten. Hierna was het wachten op meer treffers van Rijsoord, maar zij leken het ook prima te vinden. Een gezapig vervolg was het resultaat, waardoor er tot het eindsignaal niet meer gescoord werd.

Zo verliest Bruse Boys 2 dus weer. Een slechte reeks moet worden doorbroken, iets wat volgende week bij EBOH lastig gaat worden. Deze ploeg doet prima mee, daar Bru volgende week een hele hoop spelers mist.   

Laat een reactie achter op dit bericht.