Bruse Boys 2 heeft de uitwedstrijd bij EBOH verloren met 3-1. De slechte reeks van de ploeg kreeg ook in Dordrecht een vervolg.

 

Bru mistte de nodige spelers, waardoor een aan aantal a-junioren en spelers van het 3e hun opwachting moesten maken. Dit ging ze allemaal zeer verdienstelijk af, waarbij Quinten de Keijser zich in de eerste minuut al direct moest onderscheiden. Hij redde op een inzet van dichtbij. Een aantal minuten later kreeg Jesse Overduin aan de overkant een goede mogleijkheid en weer een minuut later schoot EBOH net naast. Zo was de openingsfase levendig en kreeg Bru hierna controle over de thuisploeg.

Dit zorgde ervoor dat beide ploegen wel dreigend waren, maar niet echt grote kansen konden noteren. Wat schoten van afstand waren een prooi voor Quinten en de Bruse pogingen werden ook onschadelijk gemaakt. Richting rust kreeg de thuisploeg echter een enorm cadeau. Een blok van Pieter Maaskant werd als overtreding gezien, indien het een overtreding was was dit buiten de 16. De scheidsrechter besloot echter om de bal op de stip te leggen, waarna het buitenkansje werd benut. 

Zo ging Bru met een 1-0 achterstand rusten. Net na de rust kreeg Jesse een goede mogelijkheid, maar zijn inzet met links ging centimeters naast het doel. In de 55e minuut verdubbelde de thuisploeg de voorsprong. Bryan Jumelet verdraaide zich op het kunstgras, waarna de spits de bal gemakkelijk oppikte en binnen kon schieten. Hierna had Bru met een vrije trap van Justin de Keijser en pogingen van Eric Duffener en Corne de Jonge iets terug kunnen doen, maar moest ook Quinten weer een aantal keer goed handelend optreden. 

In de 75e minuut kwam Bruse Boys terug in de wedstrijd. Jesse zijn voet werd weggetikt, waarna ook Bru de strafschop kreeg. Justin schoof de penalty beheerst binnen. Bru ging in de laatste fase alles of niets spelen, waardoor het ook de nodige risico nam. In de 85e minuut leverde dit heel veel ruimte op voor EBOH, waarna uit de counter de 3-1 viel.

Zo verloor Bruse Boys dus wederom. Echter, met een ontzettend jong team en veel onervaren jongens, is er hard voor gewerkt en had Bru misschien wel een puntje verdiend. Met deze strijdlust moet het in 2019 goedkomen!

Laat een reactie achter op dit bericht.