Bruse Boys 2 heeft dure punten laten liggen bij Walcheren. In de strijd tegen degradatie, verloor het vrij kansloos van de op de ranglijst lager staande opponent.

 

De eerste helft speelde Bru met de wind tegen. Toch was de eerste mogelijkheid voor Bruse Boys, daar Stan Klein alert was en er met de bal vandoor ging. Hij werd buiten de 16 onreglementair gestopt door de doelman, welke een gele kaart kreeg. De vrije trap van Justin de Keijser werd door de doelman gepareerd. Hierna nam de druk van Walcheren steeds verder toe, gesteund door de wind in de rug. Dit resulteerde onder andere in 2 schoten op de lat.

In de 36e minuut kwam Walcheren op voorsprong, nadat één van de vele hoekschoppen nu wel tot doelpunt werd geprolongeerd. Zo stond het 1-0, maar vlak voor rust kreeg Bru nog een grote mogelijkheid. Bryan Jumelet werd de diepte in gestuurd, maar zijn schot ging rakelings naast.

In de rust had Bru het gevoel de stand nog recht te kunnen trekken, met de wind in de rug. Echter, direct na de rust ging het mis. Een kopbal ging nog over, maar een minuut later werd er na een glijpartij alsnog hard raakgeschoten. Zo was het 2-0 en eigenlijk het Bruse verzet al min of meer gebroken.

Walcheren kon de wedstrijd definitief beslissen, deed dit nog niet. In de allerlaatste seconde scoorde deze ploeg wel de 3-0. Zo verliest Bru dus, hele dure punten in de strijd tegen degradatie. Volgende week komt hoogvlieger Heerjansdam op bezoek, waar uit met 4-1 werd verloren.

Laat een reactie achter op dit bericht.