Bruse Boys 2 heeft zichzelf in de uitwedstrijd bij VVGZ een slechte dienst bewezen. In Zwijndrecht werd er met 3-1 verloren.

 

Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat Bru moeite had om onder de druk van VVGZ uit te voetballen. Binnen enkele minuten zorgde dit direct voor het eerste gevaar en na een overtreding net buiten de 16 zelfs voor de 1-0. Een vrije trap werd mooi in de bovenhoek geschoten.

Hierna nam Bru wat meer initiatief, wat niet veel later resulteerde in een enorme mogelijkheid. Maarten Franken schoot op de paal, de rebound van Jesse Overduin ging over. Enkele gevaarlijke momenten aan beide kanten leverde vervolgens niets op en een voorzet van Justin van Noord ging maar net over het doel. Even later schoot diezelfde Justin op de vuisten van de doelman.

Vlak voor rust had VVGZ een enorme mogelijkheid op 2-0, maar na een hoekschop werd deze kans niet benut. In de rust werden er bij Bru direct 3 man gewisseld, om op zoek te gaan naar de gelijkmaker. 20 seconden later was het echter 2-0. Bru leverde de bal in, waarna een voorwaartse van de Geluksvogels vanaf 25 meter de bal in de kruising schoot.

Enkele minuten later had Bru de aansluitingstreffer gemaakt. Na een vrije trap schoot Marco van der Vielen de rebound goed en hard raak. Even leek Bru door te gaan drukken, want het hield VVGZ goed onder druk. Kansen leverde dit nog niet op, maar was op dat moment wel even de betere. Bru claimde een strafschop toen Jesse naar de grond werd gewerkt, maar kreeg deze niet.

In de absolute slotfase werd de 3-1 fraai binnengeschoten, ook deze was van een behoorlijke afstand. Zo verliest Bruse Boys hele belangrijke punten, mede op basis van inzet. Volgende week wacht opnieuw een uitwedstrijd, hopelijk wordt bij Zwaluwe het ‘uitsyndroom’ doorbroken.

Laat een reactie achter op dit bericht.