Opnieuw een ruime nederlaag voor Bruse Boys 2. Terecht, maar dit keer wel met kansen voor de paarshemden.

 

Ondanks dat Walcheren goed begon aan de wedstrijd en er meerdere malen gevaarlijk uitkwam met de snelle (buiten)spelers, wist het geen grote kansen te creëren. De vlagsignalen van Jeroen Klink waren terecht en anders was de Bruse defensie alert. De grootste kans in het eerste bedrijf was voor Stan Klein. Na een mooie aanval, belandde de bal via Dennis Hoep bij Stan. Stan zijn vrije poging ging helaas te hoog. Hiervoor was een schot van afstand van Dennis nog gevaarlijk, maar ging naast het doel.

De tweede helft was ook voor Walcheren, direct na rust kreeg het een grote mogelijkheid maar hierna bleven de kansen in eerste instantie nog uit. Toen de buitenspelval na dik een uur niet werkte en er een vrije doortocht werd verleend, was de ban gebroken. Enkele minuten later was het bijna op identieke wijze 2-0, dit keer echter niet door een verkeerde buitenspelval maar door niet meelopen van de Bruse defensie. Een kopbal werd in tweede instantie tot doelpunt geprolongeerd.

Na 75 minuten werd de derde van de Vlissingse vereniging gemaakt. Na een foute bal door het midden, waarbij Bru in de aanval was, werd er enkele seconden later aan de andere kant gescoord. Hierna verdiende Bruse Boys de eretreffer te maken. Tim von Unen zette op prachtige wijze Dennis alleen voor de doelman. Hij was onfortuinlijk en trof te paal. In de laatste minuten van de wedstrijd mocht een voorwaartse van Walcheren vrij doorlopen en zelfs de 4-0 nog binnenschieten.

Zo verliest Bru dus opnieuw. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Pelikaan.

Laat een reactie achter op dit bericht.