Opnieuw blijft Bruse Boys 2 met lege handen achter. Dat het een lastig jaar ging worden was vooraf duidelijk, wanneer het dan tegenzit wordt dit gevoel bevestigd. Bru had tegen Pelikaan recht op meer, maar verloor in een aantrekkelijk duel met 0-1.

De eerste 10 minuten waren gelijk opgaand. Bru had meer de bal en wist na 10 minuten voor het eerste gevaar te zorgen. Dennis Hoep zijn poging trof geen doel en niet veel later kopte Tim von Unen na een hoekschop naast. Hierna kwam Pelikaan er een aantal keren gevaarlijk uit. De snelle buitenspelers zorgden voor gevaar, maar gescoord werd er niet.

Na een half uur spelen kwam Pelikaan op voorsprong. Er werd niet goed verdedigd en met een mazzeltje kwam de spits alleen voor Jarno Kloet. Er werd niet gefaald, 0-1. In de fase die volgde tot aan de rust werd Pelikaan beter, maar nu counterde Bru een aantal keren gevaarlijk. Het bleef echter bij deze tussenstand.

Na de thee hervatten beide ploegen evenwichtig. De kansen bleven nog uit, maar volgden na een ruim uur spelen. Dennis schoot na een corner over, Boris de Bruine zijn vrije schietkans werd goed gepakt door de doelman en Jop de Waal kwam net niet tot schieten. Daarbij gaf Bruse Boys veel ruimte weg en kreeg ook Pelikaan mogelijkheden. Zo trad Jarno enkele keren uitstekend op, waaronder in een één op één duel.

Na een hoekschop kopte Dennis op de onderkant van de lat en de ingevallen Marco Ketting schoot met zijn eerste balcontact net naast. In de absolute slotfase leek de verdiende gelijkmaker er nog te komen, maar ook nu stond het houtwerk in de weg. Opnieuw kopte Dennis en weer ging de bal via de onderkant van de lat uit het doel.

Zo verliest Bruse Boys 2 opnieuw een wedstrijd. Echter, hier zat meer in. De kreet van opluchting bij Pelikaan na afloop zei genoeg. De sportieve wedstrijd biedt wel perspectief. Volgende week gaat de ploeg op bezoek bij Zwaluwe. Dan Standaard een wedstrijdverslag, maar dit maal met een gastschrijver.

Laat een reactie achter op dit bericht.