Na een vroege voorsprong en een wederom ontzettend slechte tweede helft, heeft Bruse Boys 2 opnieuw een ruime nederlaag geleden. IFC, uit Hendrik Ido Ambacht, was met 1-4 te sterk.

Het zeer gehavende Bru moest de nodige spelers bij elkaar zien te rapen. Toch stond er weer een leuk elftal aan de aftrap, dat goed begon. Dit resulteerde in een vroege voorsprong. Didier Volk stuurde Kevin Avdic diep. Kevin had de tijd en ruimte om de keeper te omspelen en vervolgens de score te openen. Een voorsprong dus, iets wat sinds de eerste competitiewedstrijd neer meer was voorgekomen.

Sterker, Bru had de marge na een counter zelfs kunnen verdubbelen. Didier nam de bal helaas niet goed genoeg mee om tot een doelpunt te komen. Niet veel later was het raak aan de andere kant. Nadat een speler veel te gemakkelijk mocht oplopen, schoot hij van een meter of 20 raak.

In het restant van de eerste helft was IFC iets beter, maar kon het geen grote kansen noteren. Bru deed prima mee. Hoe anders was dit in de tweede helft. Het leek bijna een kopie van een week eerder, maar opnieuw was het vlak na rust direct raak. Een hoop geklungel ging er aan vooraf, maar de 1-2 was een feit. Binnen 10 minuten vlogen er vervolgens nog twee doelpunten in het net, na een counter werd binnen geprikt en uit een vrije trap werd raak gekopt.

Zo ging het opnieuw heel snel en had Bruse Boys weer een onoverbrugbare achterstand. Het probeerde het nog wel, maar de angel was het restant uit de wedstrijd. Zo verliest Bruse Boys 2 dus opnieuw ruim, nu met 1-4. Volgende week wacht de inhaalwedstrijd, uit bij Pelikaan. Hopelijk zijn er dan meer keuzes te maken voor Nico Schouten en kan er met de juiste inzet mogelijk wel gezien worden dat de ploeg iets meer in zich heeft.

Laat een reactie achter op dit bericht.