Na twee goede resultaten op rij, heeft Bruse Boys de uitwedstrijd bij IFC verloren. Het gepuzzel met spelers bleek in het eerste bedrijf niet optimaal, waarna in de laatste minuut de eindstand werd bepaald op 3-0.

Binnen 10 minuten stond het 1-0 voor de ploeg uit Hendrik Ido Ambacht. Na een bal door het midden mocht er op de rand van buitenspel worden doorgevoetbald, waarna één op één voor doelman Dennis ten Klooster niet gefaald werd. Het was Dennis die de ploeg in de fase die volgde lang in leven hield. Hij had een aantal knappe reddingen.

Toch kwam Bru er zelf niet aan te pas, het was zoeken en verloor de slag op het middenveld. Hoewel het met hoekschoppen nog enkele keren voor de goal kwam, wist het in het eerste bedrijf geen doelpunten te noteren. Doordat Dennis scherp was, kwam het rustsignaal steeds dichter bij. De score werd in de 40e minuut echter verdubbeld, toen na een bal in de diepte de uit zijn goal komende Dennis werd geklopt.

Zo stond het 2-0 met de rust en had Bru in de eerste helft weinig in te brengen. Dit was in de tweede helft heel anders. Het durfde meer druk te zetten en ging er opeens weer in geloven. Dit leverde ook een aantal kansen op. Het waren vooral Kevin Avdic en Gerard Vogel die gevaarlijk waren, maar een schot van Kevin werd er ternauwernood uitgetikt, Gerard zijn inzet werd van de lijn gehaald en even later kwam hij uit de draai net niet goed uit.

IFC kwam er ook nog een aantal keren gevaarlijk uit, maar vond of Dennis op de weg of had het vizier niet scherp staan op het moment dat Bru naar voren stapte voor buitenspel. In de absolute slotfase viel de 3-0 nog, voor de statistieken.

Die goal voor de statistieken had Bru gezien de tweede helft ook zeker verdiend, maar wie alleen de eerste helft heeft gekeken had 3-0 een magere uitslag gevonden. Al met al, het tweede bedrijf biedt perspectief. Volgende week opnieuw een lastige uitwedstrijd, dan wordt Nieuw-Lekkerland bezocht.

Laat een reactie achter op dit bericht.