Tijdens de inhaalwedstrijd tegen de Fendert, heeft Bruse Boys 2 zich van haar beste kant laten zien. Het was veel beter dan de ploeg uit Fijnaart en won met 4-1.

De eerste kansen viel te noteren voor de bezoekers. Beide kwamen voort uit fouten in de Bruse opbouw. Het vizier stond daar echter niet op scherp. Toch kwam de meeste dreiging van Bruse zijde en dit leverde vervolgens ook een aantal mogelijkheden op. Didier Volk was enkele keren dichtbij, maar had het geluk nog niet aan zijn zijde. Dennis Hoep zijn poging werd gepakt door de doelman en Sam van Klinken schoot net over. Toch kwam de thuisploeg verdiend op voorsprong. Na een hoekschop werd de bal door Didier verlengd, Luc Klop schoot de bal bij de tweede paal hard en hoog binnen.

In de slotfase van de eerste helft, had Bru het moeilijker. Toch leverde dit geen echte kansen op voor de Fendert en wist Bru stand te houden. In het tweede bedrijf was Bru wederom bovenliggend, de bezoekers konden geen echte kansen noteren. Op het moment dat zij er wat meer druk op gingen zetten, counterde Bru naar een hele mooie 2-0. Via Dennis kwam de bal bij Luc. Hij schoot van een meter of 20 onhoudbaar in de benedenhoek, wederom een mooie goal van hem!

Bru was beter, maar toch viel niet veel later de aansluitingstreffer van de Fendert. Na een miscommunicatie belandde de bal voor een voorwaartse, alleen voor doelman Zach Hall-Newman werd er binnengeprikt. De spanning was terug en dit merkte Bru.

Toch was het niet voor lang, want even later werd het 3-1. Een levendig begin van de tweede helft dus. Na goed doorzetten, viel de afvallende bal op de slof van Dennis en hij schoot mooi in de verre hoek raak. Met nog 20 minuten te spelen, werd het zelfs 4-1. Didier ging goed door en zijn inzet werd beloond. Via de kluts schoot hij raak, een verlossende goal voor hem en het team.

De winst leek binnen en hoewel de Fendert na een hoekschop de bovenkant van de lat nog toucheerde, kwam de overwinning niet in gevaar. Sterker, Bru had uit kunnen en misschien wel moeten lopen naar een grotere overwinning.

Al met al een resultaat waar we blij mee mogen zijn. De laatste weken zijn de resultaten naar behoren en aan de inzet heeft het deze dag ook zeker niet gelegen. Wellicht toch nog een mooie slotfase van de competitie. Zaterdag komt Oranje Wit op bezoek.

Laat een reactie achter op dit bericht.