In de thuiswedstrijd tegen VVGZ heeft Bruse Boys 2 met 0-0 gelijkgespeeld. Een resultaat waar meer in leek te zitten, maar wat ook zomaar de andere kant op had kunnen vallen.

Na de midweekse ruime nederlaag bij Nieuw – Lekkerland (6-2, doelpuntenmakers Didier Volk en Bas Kempe), mocht het ditmaal thuis aantreden. Op het slechte 2e veld, begon Bru heel matig. Het leverde veel ballen in en was aan het zoeken, wat tot enkele hachelijke momenten leidde. Toch was de eerste grote kans voor de thuisploeg. In de tegenaanval werd Mees Bolier diep gestuurd, zijn poging strandde helaas op de vuisten van de doelman. Niet veel later mocht ook de formatie uit Zwijndrecht hun eerste 100% kans noteren, maar tot Bru’s geluk werd deze bal op de paal geschoten.

Hierna waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en werden er weerszijden wat plaagstootjes uitgedeeld. Namens Bru was Luc Klop met een goed afstandsschot het meest dichtbij een doelpunt.

In de tweede helft speelde eenzelfde spelbeeld zich af, waarbij de grote kansen schaars waren maar waarbij gevaar telkens op de loer lag. Dit zorgde na enkele keren goed druk zetten aan Bruse zijde voor wat gevaar, maar Stan Klein en Didier zagen dit niet beloond worden. De defensie van de thuisploeg stond in het laatste bedrijf uitstekend en gaf vrijwel geen ruimte weg, maar het kan zomaar verkeerd vallen.

De grootste kans viel in de slotfase dan ook te noteren voor Bruse Boys. Na een goede actie trok Sam van Klinken naar binnen en belandde hij voor de doelman. Zijn inzet werd echter door deze laatstgenoemde gepakt. Zo eindigen beide ploegen met een doelpuntloos gelijkspel.

Volgende week wacht een uitwedstrijd tegen Klundert. Tegen deze ook laag genoteerde ploeg, is nog wat goed te maken na de onnodige nederlaag eerder dit seizoen.

Laat een reactie achter op dit bericht.