Zaken naast het voetbal.

Nu de Sint en zijn Pieten weer in Nederland zijn aangekomen, kunnen we dit bij Bruse Boys natuurlijk niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. Zaterdag 26 november zijn jullie daarom na afloop van de wedstrijden welkom in de kantine om te genieten van een (Spaans) hapje en drankje. Tot dan! 🇪🇸

Ben jij vrijwilliger óf sponsor van onze mooie club? Dan nodigen wij jou en je partner op vrijdag 9 december vanaf een uurtje of 18.00 van harte uit in de kantine. Wat we deze avond precies voor jullie in petto hebben, houden we nog heel even voor ons. Maar een ding is zeker: hier wil je bij zijn! Zet ‘m dus alvast in je agenda en dan komen we snel bij je terug met meer info.

Zoals jullie allemaal weten heeft sinds afgelopen zaterdag iedereen van 13 jaar en ouder op drukke locaties een coronatoegangsbewijs nodig. Ook de sportkantine is aangemerkt als drukke locatie, daarom zijn wij als vereniging verplicht om bij toegang tot het horeca gedeelte van de kantine te controleren of bezoekers in het bezit zijn van dit bewijs.

Een uitzondering op de coronatoegangsbewijs plicht geldt voor het terras en het gedeelte waar uitsluitend sprake is van een afhaalfunctie.

Op zaterdag 2 oktober gaan we officieel van start met het nieuwe seizoen. Op deze dag zullen een aantal activiteiten plaatsvinden. In de middag zal een fotomoment plaatsvinden met BB1 en de sponsoren. Na afloop van de wedstrijd zullen we toosten op een nieuw seizoen en nemen we afscheid van vrijwilligers die vanaf dit seizoen hun stokje overdragen. Vervolgens sluiten we de dag af met muziek van DJ Maarten, een hapje en drankje.

Aanstaande zaterdagmiddag is er geen enkele thuiswedstrijd van Bruse Boys. Derhalve is de kantine gesloten.

Het is normaal hét onderwerp van het weekend: voetbal. Amateurvoetbal, betaald voetbal, buitenlands voetbal, lelijk of mooi voetbal. Het maakt niet uit welk voetbal. Als we maar naar de voetbal kunnen gaan en het over voetbal kunnen hebben. Hutje mutje in de kleedkamer, met je tegenstander op het veld of met je voetbalmaten én een goed koud glas bier tijdens de derde helft. Maar helaas. Het zit er voorlopig nog even niet in. Niet met z’n allen. Niet in een overvolle kleedkamer of bomvol terras zwetend in de zon.

Hoi leden en Bruse Boys-fans,
 
Goed nieuws, want we gaan het gewoon weer doen: hét après ski feest van Bruse Boys! Wanneer? Zaterdag 14 maart. Waar? In de kantine. Met wie? Heel de club, want alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat deze editie nóg beter wordt dan de vorige twee!
 
De après ski party zou geen après ski party zijn zonder onze eigen feestdj Maarten V, dus hij is er in 2020 ook gewoon weer bij. Verder zorgen we natuurlijk voor een goed versierde kantine om helemaal in de wintersportstemming te komen. En extra leuk: we hebben dit jaar een heus Bruse Boys-rad voor je in petto waar je kan draaien voor shots, bier of baco. Jetzt gehts loss! 
 
We zien jullie graag 14 maart!

Zaterdag 28 december is het weer tijd voor het jaarlijkse Let’s play darts toernooi in de kantine van de Bruse Boys! Er wordt gespeeld in enkel- & dubbelspel en iedereen is welkom: leden en niet leden. Inschrijven kan vanaf 14.30 uur in de kantine en het inschrijfgeld is €5,00 pp. Het toernooi start om 15.00 uur. Tot dan!

Een nieuwe editie van SD Sport, het digitale sportmagazine van Schouwen-Duiveland, is uit. In deze zomereditie een kort interview met onze voorzitter Willem van Kooten over de zomerstop: gebeurt er eigenlijk wel wat in de zomerperiode? Lees hier het antwoord en een heleboel meer over sporten en sporters op ons eiland.

Over 2 weken, op zaterdag 23 maart 2019, wordt de Ronde van Bru weer gehouden. De Ronde van Bru is een combinatie van een hardloop- en een wielrenevenement. Ons sportpark Volharding en vv Bruse Boys zijn dit jaar wederom gastheer voor de organisatie van de Ronde van Bru. De ontvangst van de deelnemers aan de hardloopwedstrijd vindt plaats in onze kantine. Daar kunnen de sporters gebruik maken van de kleedkamers en de douchegelegenheid. Tevens vindt in de kantine de inschrijving en het ophalen van de startnummers plaats tussen 10.30 en 11.30 uur. De hardlopen wedstrijden beginnen vanaf 12.00 uur met een halve marathon (21,1 km) en om 13.00 uur de trimlopen van 5 en 10km. Voor de kids is er om 12.15 uur een 1,5km loop. Na het hardlopen begint de wielerwedstrijd door de straten van Bru.

Maar liefst € 776 heeft de flessenactie van de Bruse Boys jeugd opgeleverd. Maandag 7 januari gingen de jeugdige voetballertjes het dorp in om bij iedereen de lege flessen en kratten op te halen. Met hulp van ouders werden de ingezamelde flessen vervolgens ingeleverd in de supermarkt en het bonnetje wat uit de statiegeldautomaat kwam, gaf dit mooie bedrag in euro's aan. Bedankt aan iedereen die op wat voor manier heeft bijgedragen aan het mogelijk maken van deze actie en natuurlijk aan de gulle gevers van de statiegeldflessen. Met het opgebrachte geld worden activiteiten voor de jeugd georganiseerd, zoals het sinterklaasfeest en het tentenkamp.

De jongste voetballertjes van de vereniging hebben weer van een plezierig Sinterklaasfeestje kunnen genieten. De "Pietentraining" werd afgelopen woensdag afgewerkt in de sportzaal van De Vanger. De pieten voetbalden lekker mee. Maar waar was Sinterklaas? Die was kwijt. Uiteindelijk bleek dat hij een deurtje had gemist en lekker aan het swingen was in De Pul. De kids zijn 'm gevolgd naar De Pul en hebben lekker mee gedanst. Ze kregen daar een cadeautje uitgereikt en leuk gedichtje per kind.