Zaken naast het voetbal.

Zaterdag 4 juni worden de laatste reguliere competitiewedstrijden gespeeld en dus willen we deze dag meteen gebruiken voor een gezellige barbecue met alle leden, vrijwilligers, sponsoren en vrienden van de club. Eet jij mee? Meld je dan snel aan aan de bar in de kantine of via deze link. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 mei.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zeeland stimuleert sport en cultuur in Zeeland en wil dat elk kind in staat is om te kunnen sporten. In gezinnen waar er weinig geld is voor sport en cultuur, betaalt het jeugdsportfonds de contributie aan onze vereniging. Denk je dat jouw gezin hiervoor in aanmerking komt? Dan kun je een aanvraag hiervoor indienen. Lees verder over wat de spelregels zijn en hoe je dit kunt aanvragen.

Onder het genot van een biertje, wijntje, blokje kaas en een veel te warme bitterbal de gespeelde wedstrijden bespreken, slap ouwehoeren en lekker meeblèren met muziek van eigen bodem. Dat is de Hollandse middag!

We hebben er lang op moeten wachten, maar zaterdag 19 maart gaat het dan echt (🤞🏼) gebeuren: hét après ski feest van Bruse Boys! Ben jij erbij?

🎉 Kantine Bruse Boys
🕖 Van 19:00 uur tot 01:00 uur
🎶 DJ Maarten V
🎟️ Gratis entree | ID verplicht | 16+
👯🏿‍♀️ Enkel voor leden
🍺 NIX 18

Aanstaande zaterdag speelt BB1 na lange tijd weer een echte thuiswedstrijd op Sportpark Volharding en dus is het tijd voor een gezellige borrel! Voor, tijdens, maar vooral na de wedstrijd zullen onze barvrijwilligers de tap rijkelijk laten vloeien en worden de mandjes van de frituur regelmatig in het vet gedompeld. De kantine is geopend tot 21:00 uur. Tot dan!
 
Coronatoegangsbewijs & ID zijn verplicht.

In verband met zijn verhuizing heeft Maarten Bruijnes een aantal spullen te koop aangeboden en de totale opbrengst is voor de Bruse Boys! Er zijn al veel producten verkocht, kijk voor de up to date beschikbaarheid en foto’s van de producten in de Bruse Koopjes groep op Facebook. https://www.facebook.com/groups/331168733649460/
Interesse? Bel dan 06-52165116 of kom kijken, betaal en neem mee, Goudzwaardstraat 1 Bruinisse.

Zoals jullie allemaal weten heeft sinds afgelopen zaterdag iedereen van 13 jaar en ouder op drukke locaties een coronatoegangsbewijs nodig. Ook de sportkantine is aangemerkt als drukke locatie, daarom zijn wij als vereniging verplicht om bij toegang tot het horeca gedeelte van de kantine te controleren of bezoekers in het bezit zijn van dit bewijs.

Een uitzondering op de coronatoegangsbewijs plicht geldt voor het terras en het gedeelte waar uitsluitend sprake is van een afhaalfunctie.

Op zaterdag 2 oktober gaan we officieel van start met het nieuwe seizoen. Op deze dag zullen een aantal activiteiten plaatsvinden. In de middag zal een fotomoment plaatsvinden met BB1 en de sponsoren. Na afloop van de wedstrijd zullen we toosten op een nieuw seizoen en nemen we afscheid van vrijwilligers die vanaf dit seizoen hun stokje overdragen. Vervolgens sluiten we de dag af met muziek van DJ Maarten, een hapje en drankje.

Aanstaande zaterdagmiddag is er geen enkele thuiswedstrijd van Bruse Boys. Derhalve is de kantine gesloten.

Het is normaal hét onderwerp van het weekend: voetbal. Amateurvoetbal, betaald voetbal, buitenlands voetbal, lelijk of mooi voetbal. Het maakt niet uit welk voetbal. Als we maar naar de voetbal kunnen gaan en het over voetbal kunnen hebben. Hutje mutje in de kleedkamer, met je tegenstander op het veld of met je voetbalmaten én een goed koud glas bier tijdens de derde helft. Maar helaas. Het zit er voorlopig nog even niet in. Niet met z’n allen. Niet in een overvolle kleedkamer of bomvol terras zwetend in de zon.

Hoi leden en Bruse Boys-fans,
 
Goed nieuws, want we gaan het gewoon weer doen: hét après ski feest van Bruse Boys! Wanneer? Zaterdag 14 maart. Waar? In de kantine. Met wie? Heel de club, want alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat deze editie nóg beter wordt dan de vorige twee!
 
De après ski party zou geen après ski party zijn zonder onze eigen feestdj Maarten V, dus hij is er in 2020 ook gewoon weer bij. Verder zorgen we natuurlijk voor een goed versierde kantine om helemaal in de wintersportstemming te komen. En extra leuk: we hebben dit jaar een heus Bruse Boys-rad voor je in petto waar je kan draaien voor shots, bier of baco. Jetzt gehts loss! 
 
We zien jullie graag 14 maart!

Zaterdag 28 december is het weer tijd voor het jaarlijkse Let’s play darts toernooi in de kantine van de Bruse Boys! Er wordt gespeeld in enkel- & dubbelspel en iedereen is welkom: leden en niet leden. Inschrijven kan vanaf 14.30 uur in de kantine en het inschrijfgeld is €5,00 pp. Het toernooi start om 15.00 uur. Tot dan!