Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zeeland stimuleert sport en cultuur in Zeeland en wil dat elk kind in staat is om te kunnen sporten. In gezinnen waar er weinig geld is voor sport en cultuur, betaalt het jeugdsportfonds de contributie aan onze vereniging. Denk je dat jouw gezin hiervoor in aanmerking komt? Dan kun je een aanvraag hiervoor indienen. Lees verder over wat de spelregels zijn en hoe je dit kunt aanvragen.
Ben of ken jij iemand die gebruik maakt van het Jeugdfonds Sport & Cultuur om te sporten of deel te nemen aan cultuuractiviteiten? Dan kan je vanaf nu je aanvraag indienen voor aankomend seizoen (2022-2023)! 🏀🩰🎸
 
Het Jeugdfonds vergoedt de contributie/het lesgeld en eventuele attributen voor kinderen t/m 18 jaar. Een aanvraag voor het Jeugdfonds kan alleen worden ingediend door een intermediair. Gezinnen kunnen voor een verlenging/herhaalaanvraag contact opnemen met de intermediair die het afgelopen (school)jaar de aanvraag heeft ingediend.
Nieuwe gezinnen kunnen contact opnemen met SMWO. SMWO is intermediair voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Je kan hiervoor terecht bij de jeugd- en jongerenwerkers, maatschappelijkwerkers, cliëntondersteuners, sociaal juridisch dienstverleners of de buurtsportcoaches.
 
Mocht er nog geen contact zijn met een van de medewerkers van SMWO, dan kunt u contact opnemen met Jessie Eikenhout voor het indienen van een aanvraag, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-30437428.
Laat een reactie achter op dit bericht.