Samen met VV Bruse Boys, Ondernemersvereniging Bruinisse, Dorpsraad Bruinisse en OSD, organiseren we een bijzondere avond special voor genodigden! Net als de relaties van de overige participanten, ontvangen ook de sponsors en businessrelaties van VV Bruse Boys een persoonlijke uitnodiging voor deze bijzondere avond op 12 maart a.s.! Met presentaties van de organisatoren , een spetterend optreden van onze speciale gast John van Zweden en onze bijzondere presentatrice Ramona van Zweden staan allen garant voor een bijzondere avond!

 

 

 

 

19.30 uur inloop 19.50 uur VV Bruse Boys, OV Bruinisse, Dorpsraad Bruinisse, OSD over scoren en de band met SD 21.00 John van Zweden

John’s verhaal is als een spannend jongensboek ...en veel bedrijven, business clubs en verenigingen hebben zich al laten meevoeren in zijn wondere wereld. Openhartig vertelt hij over zijn eerste bezoek aan Swansea en neemt hij zijn gehoor mee van de vierde klasse het Vetch Field naar de TOP van het voetbal, het Liberty Stadium in de Engelse Premier League. Hij vertelt over zijn held Bobby Charlton van Manchester United, over de champagne in de bestuurskamers en de trainings- en maatpakken van Swansea City, maar ook over ADO Den Haag en over behang- en vloerbedekking. Kortom: John van Zweden heeft een inspirerend verhaal, doorspekt met ‘Haagse humor’.

21.45 uur onder het genot van een hapje, drankje , napraten en netwerken de avond afsluiten 23.00 uur einde

Een avond die u toch zeker niet wilt missen?

U kunt zich alvast aanmelden via dit event of via de Sponsorcommissie t.n.v. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Tot de 12e!

Laat een reactie achter op dit bericht.