Op donderdag 16 april a.s. organiseert  Bruse Boys met de VriendenLoterij een belactie om geld in te zamelen voor de clubkas. Onze vereniging is namelijk nog steeds groeiende qua jeugdleden. Met deze actie willen wij meer mogelijk kunnen maken binnen onze vereniging.
Jij kunt ons daarbij helpen!

 

Mocht je nog geen lid zijn van de VriendenLoterij dan kun je donderdagavond  een telefoontje verwachten van één van onze leden met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor Bruse Boys . De helft van je lotprijs gaat direct naar onze clubkas. En als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische (geld)prijzen.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we leuke dingen kunnen realiseren. Hou aanstaande donderdagavond dus je telefoon in de gaten!

 

Speel je al mee met de Vriendenloterij maar nog niet voor Bruse Boys?
Stuur dan een e-mailberichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen we je lidmaatschap om laten zetten naar Bruse Boys. Je merkt hier zelf niets van maar de helft van de inleg gaat dan voortaan naar Bruse Boys.

Ben je niet gebeld maar wil je wel meespelen voor Bruse Boys?
Stuur dan even een e-mailberichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op.

Laat een reactie achter op dit bericht.