Na veel overleg en gebeurtenissen afgelopen seizoen zijn de selecties voor aankomend seizoen bekend! Via deze link: https://bit.ly/3udgQ3h is het mogelijk de selecties voor volgend jaar te zien. De leiders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden van de selecties. In nieuwe groepschats zal verder de benodigde informatie gedeeld worden wat betreft de voorbereiding per team.

De technische commissie wenst iedereen een fijne zomerstop toe en alvast veel sportief plezier voor volgend seizoen!

Aankomende vrijdag is het dan zover! Het eerste toernooi van dit seizoen gaat weer plaats vinden voor de jeugd. Hier zullen de JO7, JO8 en alle JO9 elftallen van de SJO gaan spelen. De aanvang van het toernooi is 18:30, publiek is van harte welkom!

Wilt u voorafgaand of tijdens het toernooi meer informatie over de deelnemende teams, standen en uitslagen? Klik hier!

Ook is het mogelijk om via de tournify app het toernooi op de voet te volgen, de app is te downloaden via de appstore op uw device.

 

Het einde van seizoen 2021/2022 nadert, daarom gaat de technische commissie binnenkort starten met de inventarisatie voor het volgende seizoen. Om alles zo goed mogelijk in kaart te krijgen willen we graag van jou weten wat de plannen voor volgend seizoen zijn.

Voor de mensen die twijfelen of ze volgend seizoen gaan voetballen of voor de mensen die zich willen aanmelden als lid. Tot 14 mei is de gelegenheid je aan te melden of over te schrijven, hierdoor kunnen wij de elftallen zo snel en goed mogelijk indelen.

 

Aanmelden? Klik hier!

Het kabinet heeft weer nieuwe maatregelen aangekondigd, met deze nieuwe coronamaatregelen zijn toeschouwers niet langer toegestaan op de accommodaties van amateurverenigingen.

Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen dus blijven voetballen, dit verandert niet. De personen die functioneel noodzakelijk zijn voor deze wedstrijden, zoals scheidsrechters, vrijwilligers, begeleiders en rij-ouders, houden toegang tot de accommodaties.

Tussen nu en 1 november heb je de mogelijkheid je pasfoto op de spelerspas te updaten. Je kunt dat doen via de Voetbal.nl app. Zorg voor een goedgelijkende, recente foto van jezelf. Meer info over het foto formaat en de voorwaarden vind je via deze link.

 

Afgelopen week is er weer de welbekende editie van Voetbaljournaal Beveland en Schouwen-Duiveland uitgebracht. In deze tijd zijn zij vanzelfsprekend erg blij dat zij de editie kunnen realiseren en doen zij dan ook enorm hun best om in deze tijd de clubs toch in het zonnetje te zetten.

In deze editie ook een stuk over Pepijn:

Het hing al een paar dagen in de lucht, maar dinsdagavond kwam dan het officiële bericht naar buiten: vier weken lang geen wedstrijden in het amateurvoetbal.⠀⠀

Als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen is publiek voorlopig niet welkom bij de wedstrijden. Tevens is de kantine gesloten.

In beginsel gelden deze maatregelen voor een periode van drie weken.

Nadere informatie is te vinden op de websites van de overheid en de KNVB.

Na aanleiding van vorig seizoen wordt er ook dit seizoen een competitie gehouden voor elftallen van spelers van onder de 23 jaar.

De doelstelling is aankomende jeugdtalenten en spelers, die net tegen de selectie aanzitten, wedstrijdritme op te laten doen, zodat ze volgend seizoen mogelijk doorstromen naar BB1 of BB2. Ook biedt de JO23 selectiespelers, die terugkomen van een blessure, de gelegenheid er weer in te komen. Daarnaast is dit elftal er voor spelers, die niet altijd aan de bak komen.

Afgelopen week heeft Bruse Boys Remi van Strien gepresenteerd als nieuwe coördinator voor de scheidsrechters. Remi heeft hierin akkoord gegeven om scheidsrechters te regelen voor de wedstrijden van de jeugd zowel de wedstrijden van de senioren. Naast het trainersschap bij de JO15 gaat Remi deze taak ook op zich nemen.

Om deze taak zo goed mogelijk uit te voeren heeft zou de kersverse coördinator graag nog willen beschikken over enkele nieuwe arbiters. Om de taak net wat soepeler te maken en het voor de arbiters net wat leuker, zou het een mooie bijkomstigheid zijn als er enkeling bereid is om op zaterdag een wedstrijd in goede banen te leiden. Hier gaat het dan om de wedstrijden vanaf JO12 t/m de senioren.

Mocht u geïnteresseerd zijn, of zou u wat voor een team willen betekenen. Neem dan vrijblijvend contact op met Remi! Dit kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 81 09 49 50

Het is een bizarre tijd nu, normaal gesproken zijn dit de mooiste maanden van het voetbalseizoen. Veel activiteiten, kampioenschappen, toernooien, nacompetities, drukte in de kantine, genieten in het zonnetje langs de lijn en noem maar op. We missen het allemaal op dit moment en hopelijk kunnen we straks aan het begin van het seizoen weer allemaal genieten van dit mooie spelletje en alles er om heen!

Bruse Boys is ooit begonnen op een weitje bij een boerderij aan de Langeweg bij Bruinisse, waar bij wijze van spreken voor de wedstrijd nog even de koeien-vlaaien verwijderd moesten worden. Een kleine vereniging met misschien enkele tientallen leden. Gemeentesecretaris en later burgemeester C.H. van der Linde speelde er prominent in de achterhoede. Veel stelde het niet voor. Tot in de jaren zestig het nieuwe sportterrein onder aan de Boomdijk werd geopend, zo goed als midden in het dorp. Het aantal elftallen groeide gestaag en op het hoofdveld kwam zelfs een scorebord, met de hand te bedienen, maar toch. Van sponsoring was nog geen sprake. Maar de tijden zijn veranderd.